Η Kate Middleton υιοθέτησε το it χρώμα μαλλιών του φετινού χειμώνα

Η τάση έχει την έγκριση της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο, η Kate Middleton διατηρεί καστανό το χρώμα των μαλλιών της, μένοντας μακριά από τάσεις, όπως το icy blonde και το dark cherry, χρώματα που δείχνουν λιγότερο φυσικά. Έχει βρει ωστόσο έξυπνους τρόπους να πειραματίζεται με τα μαλλιά της, αλλάζοντας κάθε τόσο ελαφρώς τον τόνο τους, είτε με ανταύγειες, είτε με μπαλαγιάζ. 

Διαβάστε Επίσης

Αυτό έκανε προ ημερών όταν ανανέωσε την εμφάνισή της, σκουραίνοντας ελαφρώς το χρώμα των μαλλιών της, υιοθετώντας τη δημοφιλή τάση των dark chocolate hair. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα βαθιά καστανή απόχρωση, με έντονες επιρροές από τα '90s (θυμηθείτε την Winona Ryder σε εκείνη τη δεκαετία), η οποία θυμίζει το χρώμα της μαύρης bitter σοκολάτας.

Kate Middleton

Προκειμένου να δείχνει πιο φυσική, η εν λόγω σκουρόχρωμη απόχρωση διανθίζεται από natural looking lowlights, που κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει πιο πολυδιάστατο, ενώ η τελική πινελιά δίνεται με ένα gloss για επιπλέον λάμψη. 

Kate Middleton

Το τελικό αποτέλεσμα είναι glamorous, chic και εξαιρετικά κολακευτικό για όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας και τόνου επιδερμίδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αναδεικνύει και όλα τα χρώματα ματιών και κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο υγιή και πλούσια, συμβαδίζοντας άψογα και με τις προσταγές της "Old Money" αισθητικής.

Διαβάστε Επίσης