Το αξεσουάρ μαλλιών που θα φορεθεί περισσότερο την άνοιξη σύμφωνα με τον οίκο Dior

Όλες οι λεπτομέρειες του beauty look των μοντέλων στο Haute Couture Spring-Summer 2024 του οίκου.

Τη νέα haute couture συλλογή του για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 παρουσίασε ο οίκος Dior την πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι στους κήπους του μουσείου Robin.

Το beauty look των μοντέλων

Για την παρουσίαση της νέας συλλογής υψηλής ραπτικής της Maria Grazia Chiuri, ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντικής και Διευθυντής Εικόνας του μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα makeup look που τόνιζε τα μάτια με βαθιές αποχρώσεις, ενώ παράλληλα τα φώτιζε με ανοιχτά χρώματα. "Τα μάτια έδειχναν τόσο έντονα όσο και απαλά", εξήγησε ο ίδιος. Όσον αφορά τα μαλλιά, ο hairstylist Guido Palau έκανε μια νέα, ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία περιελάμβανε ένα "εύκολο" και κομψό αξεσουάρ.

Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες του look:

Μάτια

Το αξεσουάρ μαλλιών που θα φορεθεί περισσότερο την άνοιξη σύμφωνα με τον οίκο Dior

"Περιέγραψα τα μάτια με ένα smoky liner στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων. Τόνισα τα μάτια με μια έντονη γραμμή με το Diorshow On Stage Crayon 099 Black και μετά χρησιμοποίησα την ανοιχτή καφέ απόχρωση από την Diorshow 5 Couleurs 539 Grand Bal palette, την οποία εφάρμοσα κατά μήκος της επάνω γραμμής των βλεφαρίδων. Χρησιμοποίησα την πάνω δεξιά σκιά και την εφάρμοσα στο κέντρο του βλεφάρου για ένα άγγιγμα φωτεινότητας. Ολοκλήρωσα το look δομώντας τα φρύδια με το Diorshow On Set Brow και το Diorshow Brow Styler", είπε ο Peter Philips.

Πρόσωπο

Dior

Η επιδερμίδα ήταν καθαρή και λαμπερή. Όπως αποκάλυψε ο Peter Philips, το δέρμα προετοιμάστηκε με τη ρουτίνα Dior Capture Totale. Η περιποίηση ξεκίνησε με το Capture Totale Le Sérum και έπειτα εφαρμόστηκε το Capture Totale Hyalushot. Μόλις το δέρμα έδειχνε λείο, εφαρμόστηκε το Dior Forever Glow πριν το Dior Forever Skin Glow foundation που φώτισε το δέρμα, χαρίζοντάς του έναν πιο ομοιόμορφο τόνο. Για τα touch-ups, χρησιμοποιήθηκε το Dior Forever Skin Correct.

Χείλη

Dior

Τα χείλη έδειχναν φυσικά κι απόλυτα ενυδατωμένα χάρη στο Rouge Dior Balm στην απόχρωση 000 Diornatural - Satin.

Νύχια

Το μανικιούρ των μοντέλων ήταν φυσικό με τα κοντά νύχια τους να έχουν βαφτεί με το Dior Vernis στην απόχρωση 108 Muguet.

Μαλλιά

Dior

Τα μαλλιά των μοντέλων χωρίστηκαν στη μέση και μαζεύτηκαν πίσω σε ένα braided low bun στη βάση του αυχένα. Η τελική πινελιά στο hair look δόθηκε με μία λεπτή κορδέλα, που χρησιμοποιήθηκε ως headband