Η νέα αλλαγή στην εμφάνιση της Meghan Markle ανήκει στις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς

Η απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να κάνετε δραστικές αλλαγές στα μαλλιά σας για να ανανεωθείτε.

Λίγο πριν την εκπνοή του χειμώνα, πολλές είναι οι γυναίκες που νιώθουν την ανάγκη να κάνουν αλλαγές στην εμφάνισή τους έτσι ώστε να υποδεχτούν την άνοιξη ανανεωμένες. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι πολύ δραστικό για να νιώσετε τη διαφορά. Αυτό ακριβώς απέδειξε και η Meghan Markle με την πιο πρόσφατη αλλαγή στην εμφάνισή της. 

Διαβάστε Επίσης

Με έναν ξεχωριστό τρόπο πέρασαν την Ημέρα του Αγίoυ Βαλεντίνου ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle. Λίγο μετά το λανσάρισμα του νέου τους website, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ταξίδεψαν στον Καναδά για να γιορτάσουν τα 2025 Invictus Games.

Στις φωτογραφίες από το ταξίδι τους, οι royal fans παρατήρησαν πως η δούκισσα του Sussex είχε ανανεώσει την εμφάνισή της, υιοθετώντας ένα νέο χρώμα μαλλιών, το οποίο συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων τάσεων της χρονιάς.

Όπως αποκάλυψε η hair colorist της, Kadi Lee, η νέα απόχρωση των μαλλιών της ονομάζεται "Chocolate chestnut brunette". "Αυτή η μίξη κόκκινων και χρυσών υποτόνων δημιουργεί αυτήν τη δυναμική απόχρωση του καστανού, που όχι μόνο χαρίζει στην επιδερμίδα την πιο υγιή λάμψη, ειδικά κατά τη διάρκεια των πιο κρύων μηνών του χειμώνα, αλλά επίσης χαρίζει στα μαλλιά λάμψη άλλου επιπέδου", εξηγεί στο Instagram. 

Meghan Markle

Τόσο οι ζεστές σοκολατένιες, όσο και οι αποχρώσεις που μπερδεύουν το καφέ με το κόκκινο, αποτελούν κορυφαίες τάσεις για φέτος, τόσο στα μαλλιά, όσο και στο μακιγιάζ και τα νύχια, όπως έχουν υποδείξει οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές κι έχουν επιβεβαιώσει celebrities και it girls. Εκτός από το ότι "γλυκαίνουν" τα χαρακτηριστικά του προσώπου, κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πιο υγιή και πιο λαμπερά, ενώ ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Διαβάστε Επίσης