Η Gigi Hadid υιοθέτησε το πιο κομψό low maintenance κούρεμα

Η αλλαγή στην εμφάνισή της μετά από καιρό δια χειρός του hairstylist πίσω από το iconic "The Rachel".

Μετά από πολύ καιρό η Gigi Hadid αποφάσισε να κάνει μια δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της, ανανεώνοντας το κούρεμά της. 

Διαβάστε Επίσης

Στις 8 Μαρτίου, ο celebrity hairstylist Chris McMillan, ο οποίος μάλιστα κρύβεται πίσω από το iconic "The Rachel", δηλαδή το κούρεμα της Jennifer Aniston τη δεκαετία του 1990, ανέβασε στο Instagram ένα νέο βίντεο δείχνοντας τη διαδικασία της "μεταμόρφωσης" της Hadid. 

Το 28χρονο μοντέλο απαρνήθηκε τα μακριά μαλλιά του για να υιοθετήσει ένα γαλλικό καρέ, το οποίο φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων της. Το νέο της cut χαρακτηρίζεται από χωρίστρα στη μέση και ελαφρύ φιλάρισμα, που κάνει το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει ανάλαφρο και ταυτόχρονα ανεπιτήδευτα κομψό.

Οι διάσημοι φίλοι της έδειξαν να ενθουσιάζονται με το νέο της 'do, με τις Kendall Jenner, Hailey Bieber, Elsa Hosk, Kylie Jenner και Camila Cabello να αφήνουν μάλιστα θετικά σχόλια κάτω από τη δική της ανάρτηση στο Instagram.

Το εν λόγω κούρεμα πέρα από το γεγονός ότι είναι stylish, αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα low maintenance cut. Εκτός από το ότι η περιποίησή του δεν απαιτεί πολύ χρόνο λόγω του μήκους του, το ίδιο ισχύει και για το styling, καθώς απλά εφαρμόζοντας λίγο texturizing spray μπορεί να δείχνει κομψό, χαρίζοντας στην εμφάνισή σας νεανικότητα και φρεσκάδα.

Διαβάστε Επίσης