5 κουρέματα για να ανανεώσετε πλήρως την εμφάνισή σας πριν το καλοκαίρι

Απογειώστε το στιλ σας με μια επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Η αύξηση της θερμοκρασίας καλεί για αλλαγές στην εμφάνιση, όχι μόνο για πρακτικούς λόγους, αλλά και για την ικανοποίηση της ανάγκης για αναγέννηση μετά τα winter blues. Δείτε παρακάτω μερικά από τα κουρέματα του 2024 που κάνουν check σε όλα τα κουτάκια για ανανέωση πριν από το καλοκαίρι:

Κουρέματα 2024 | 5 top επιλογές για φέτος το καλοκαίρι

Micro Bob

Διαβάστε Επίσης

Τα πολύ κοντά καρέ, εκείνα που φτάνει λίγο πιο κάτω από το ύψος των αφτιών έχουν "σκαρφαλώσει" στην κορυφή της λίστας των τάσεων. Το εν λόγω κούρεμα εκτός από το ότι θα σας κρατήσει δροσερή κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, θα σας απαλλάξει κι από το "βάρος" του styling καθώς λόγω του μήκους του είναι εξαιρετικά low maintenance. 

Director's Tip: Συνδυάστε το με ένα soft wet hair look για να υιοθετήσετε την τάση του hydro bob.

Cool-Girl Bob

Αν επιθυμείτε λίγο περισσότερο μήκος, τότε τολμήστε ένα καρέ, το οποίο να φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού και να έχει choppy χαρακτήρα. Προτιμήστε επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα και χωρίστρα στη μέση, όπως η Gigi Hadid, για να πετύχετε ένα cool-girl αποτέλεσμα.

Classic Layers

Αν προτιμάτε τα πιο μακριά μαλλιά, ακόμα και το καλοκαίρι, τότε δεν έχετε παρά να διανθίσετε την κουπ σας με layers έτσι ώστε να της χαρίσετε σχήμα και κίνηση, αλλά και να πετύχετε ένα "quiet luxuryαποτέλεσμα.

Old Money Bob

Το Old Money Bob είναι ένα εξαιρετικά κομψό καρέ, το μήκος του οποίου φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού. 

Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι το άψογο φινίρισμα, το έντονο φιλάρισμα, ο όγκος, η κίνηση και η glossy όψη. Μπορεί να συνδυαστεί με χωρίστρα στη μέση, αλλά αν θέλετε να δείχνει πραγματικά εντυπωσιακό και voluminous τότε θα πρέπει να το συνδυάσετε οπωσδήποτε με φράντζα.

Kitty Cut

Πρόκειται για τον απόγονο του wolf cut, που κυριάρχησε στα trend charts το 2022, αλλά και του shag cut, που μεσουρανούσε τα '70s. 

Αν και εξίσου φιλαριστό με τα παραπάνω κουρέματα, το kitty cut έχει ένα polished φινίρισμα, με τα layers του να επικεντρώνονται γύρω από το πρόσωπο και το μήκος του να φτάνει μέχρι το ύψος των κοκάλων του στέρνου. Ιδανικά συνδυάζεται με χωρίστρα στη μέση και curtain bangs, ενώ δεν αποκλείεται να το δείτε και σε διαφορετικές εκδοχές με αφέλειες ή φράντζα.

Διαβάστε Επίσης