Η Helen Mirren υιοθέτησε το χτένισμα που λατρεύουν τώρα οι πιο διάσημες fashionistas

Το stylish χτένισμα που απογείωσε την εμφάνισή της στην πιο πρόσφατη εκδήλωση του οίκου Dolce&Gabbana.

Παρά το γεγονός ότι διανύει την όγδοη δεκαετία της ζωής της, η Helen Mirren λατρεύει να πειραματίζεται με διάφορες τάσεις ομορφιάς και σε αντίθεση με τις περισσότερες γυναίκες της ηλικίας της δεν ακολουθεί την πεπατημένη του αυστηρού καρέ και του "άνευρου" pixie cut.

Διαβάστε Επίσης

Στο παρελθόν έχει τολμήσει την τάση των XXL μαλλιών προσθέτοντας extensions στην κουπ της, έχει υιοθετήσει ροζ, αλλά και μπλε hair looks, ενώ έχει πειραματιστεί τόσο με απόλυτα ίσια, όσο και με πολύ σγουρά χτενίσματα. Πριν μερικές εβδομάδες απαρνήθηκε το μακρύ μήκος, που διατηρούσε για καιρό, για να υιοθετήσει ένα ασύμμετρο μακρύ καρέ, που κολακεύει πολύ το πρόσωπό της. 

Helen Mirren

Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της σε εκδήλωση του οίκου Dolce&Gabbana επέλεξε να αναδείξει το νέο της κούρεμα, υιοθετώντας την τάση του hydro bob ή με άλλα λόγια του κοντού καρέ με έντονη λάμψη και γυρισμένες προς τα έξω άκρες

Την τάση έχουν υιοθετήσει ήδη πολλές celebrities του Hollywood, τόσο σε red carpet, όσο και σε πιο casual εμφανίσεις τους, ανάμεσά τους οι Kaia Gerber, Hailey Bieber, Charlize Theron, America Ferrera και Jennifer Lopez.

Διαβάστε Επίσης