Η Katie Holmes έκανε την πιο κολακευτική αλλαγή στα μαλλιά της για το καλοκαίρι

Ο έξυπνος τρόπος με τον οποίο χάρισε "σώμα" στα μαλλιά της.

Με ανανεωμένο look εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης η Katie Holmes, κάνοντας την πιο κολακευτική αλλαγή στα μαλλιά της. 

Σε πρόσφατη εμφάνισή της, στο Chanel Tribeca Festival Artists Dinner στη Νέα Υόρκη, η ηθοποιός τράβηξε όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω της, τόσο λόγω του κομψού outfit της, όσο και του ανανεωμένου hair look της. 

Διαβάστε Επίσης

Τα μακριά μαλλιά της πλέον "κοσμούν" μελί ανταύγειες δια χειρός της hair colorist,= Gina Gilbert, η οποία μ’ αυτόν τον τρόπο έδωσε διάσταση και κίνηση στην κουπ της, ενώ δημιούργησε και την ψευδαίσθηση πλούσιου όγκου. 

Οι μελί ανταύγειες, αλλά κι εκείνες στο χρώμα της καραμέλας αποτελούν μια πολύ καλή ιδέα για τις καστανές και μελαχρινές που θέλουν να ανανεώσουν ελαφρώς την εικόνα τους τώρα το καλοκαίρι χωρίς να βγουν από "τη ζώνη ασφαλείας τους". Αν θέλετε να χαρίσετε φως και νεανική λάμψη στο πρόσωπό σας, ακολουθήστε το παράδειγμα της Katie Holmes και ζητήστε από τον colorist σας να επικεντρώσει την προσοχή του γύρω από το στεφάνι.

Katie Holmes

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές εβδομάδες η ηθοποιός έκανε μία ακόμα μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, όταν απαρνήθηκε τα χαρακτηριστικά μεσαίου μήκου μαλλιά της, υιοθετώντας ένα πιο μακρύ hair look με extensions, άλλοτε με curtain bangs κι άλλοτε με φράντζα στο πλάι.

Διαβάστε Επίσης