Όλες οι νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το χειμώνα 2020

Ώρα να πάρετε ιδέες για το επόμενο ραντεβού σας για βαφή.

Καστανά, ξανθά ή κόκκινα; Υπάρχουν περισσότερα από τρία χρώματα στον κόσμο. Τρανή απόδειξη οι φετινές χειμερινές τάσεις που καλούν για εντυπωσιακές αλλαγές στα μαλλιά, με το πολύ σκούρο καστανό που θυμίζει μαύρο, τα παστέλ και το πλούσιο κόκκινο να κυριαρχούν. Το κεφάλαιο "χρώματα μαλλιών χειμώνας 2020" εμπλουτίζεται και προσφέρει ακόμα περισσότερες ιδέες για ανανεωμένο look στα μαλλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγο πριν μπει ο χειμώνας και προχωρήσετε σε μια νέα αλλαγή στα μαλλιά σας, ενημερωθείτε για τις αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στο κόκκινο χαλί:

Γλυκό καστανό

Γλυκό καστανό

Οι καστανές συνεχίζουν να επαναστατούν, κάνοντας το πιο συνηθισμένο χρώμα να θεωρείται πλέον cool. To ζεστό και γλυκό καστανό, που φλερτάρει με το bronde, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα top χρώματα μαλλιών για το χειμώνα 2020.

Χειμερινό Rosé

Χειμερινό Rosé

Οι ροζ αποχρώσεις είναι πάντα δημοφιλείς γιατί είναι ενδιαφέρουσες χωρίς να είναι over the top. Oι παστέλ ροζ αποχρώσεις που θυμίζουν ροζέ κρασί είναι η τέλεια επιλογή για όσες γυναίκες θέλουν να τολμήσουν ένα διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά τους τώρα το χειμώνα, καθώς -κυρίως σε συνδυασμό με μια ανοιχτώχρωμη επιδερμίδα, σαν και αυτή της Maisie Williams-, μπορούν να χαρίσουν ένα αγγελικό look.

Espresso

Espresso

Το χειμώνα η επιδερμίδα τείνει να γίνεται 1-2 τόνους πιο ανοιχτή. Ένα βαθύ καστανό -σχεδόν μαύρο- χρώμα στα μαλλιά εξισορροπεί την αλλαγή αυτή υπέροχα. Για να πειστείτε, αρκεί να δείτε μερικές celebrities που το έχουν τολμήσει στο παρελθόν, όπως οι Lorenza Izzo και Jenna Dewan.

Χειμερινά παστέλ

Χειμερινά παστέλ

Η αλήθεια είναι ότι για φέτος οι σχεδιαστές στις εβδομάδες μόδας δεν προτίμησαν ιδιαίτερα τις έντονες χρωματιστές αποχρώσεις στα μαλλιά. Οι celebrities ωστόσο που έδειξαν να έχουν βαρεθεί τα μαλλιά τους, τόλμησαν να επιλέξουν χειμερινές παστέλ αποχρώσεις για το χειμώνα 2020. Το θαλασσί, το ροζ, το μοβ, αλλά και το πράσινο της μέντας αναμένονται να είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή παστέλ χρώματα της σεζόν. 

Πλούσιο κόκκινο

Πλούσιο κόκκινο

Δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κάποιος μία κοκκινομάλλα. Τα κόκκινα μαλλιά έχουν κάνει φέτος δυναμικό comeback, με τις πιο βαθιές και σκοτεινές αποχρώσεις που έχουν μπλε υποτόνους, σαν εκείνη της Zendaya στα φετινά βραβεία Emmy, να είναι οι πιο δημοφιλείς.