Ο διάσημος κομμωτής Sam McKnight θα τιμηθεί στα φετινά Fashion Awards

Φωτογραφίες από μερικές από τις iconic συνεργασίες του Sam McKnight .

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο διάσημος Βρετανός κομμωτής, Sam McKnight, κρύβεται πίσω από πολλά από τα πιο iconic χτενίσματα των τελευταίων 50 χρόνων, από τo pixie cut της πριγκίπισσας Diana, μέχρι τους χαλαρούς κυματισμούς της νύφης Kate Moss και αμέτρητα looks σε fashion shows, περιοδικά και μουσικά άλμπουμ. Η ανυπολόγιστη συμβολή του στη βιομηχανία της μόδας θα τιμηθεί στα φετινά Fashion Awards στις 2 Δεκεμβρίου με το Isabella Blow Fashion Creator Award.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι διάσημες συνεργασίες του, αλλά και η ικανότητά του να δημιουργεί μοντέρνα, πρωτοποριακά και εντυπωσιακά χτενίσματα άφησαν το σημάδι του στο χώρο της μόδας. Αυτό δεν είναι το πρώτο βραβείο με το οποίο τιμάται ο κομμωτής. Στο παρελθόν έχει λάβει το ​​​​​​Lifetime Achievement Award στα Fashion Awards της Σκωτίας και τα Creative Head Awards.

Τον Νοέμβριο του 2016, το Somerset House φιλοξένησε μια αναδρομική έκθεση του έργου του McKnight, παρουσιάζοντας iconic και λιγότερο γνωστές φωτογραφίες του από τέσσερις δεκαετίες. Το 2017, μετά από τεράστια ζήτηση, έγινε το λανσάρισμα της σειράς Hair by Sam McKnight με προϊόντα styling για επαγγελματικό αποτέλεσμα, τα οποία αγαπήθηκαν από ερασιτέχνες, αλλά και επαγγελματίες του χώρου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ