Ξεχάστε τις τάσεις | 5 θηλυκά κουρέματα που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα

Από το καρέ της Alexa Chung μέχρι τα μακριά φιλαριστά μαλλιά της Jennifer Aniston, υπάρχουν μερικά κουρέματα που καταφέρνουν να δείχνουν κομψά όσα χρόνια και να περάσουν.

Ενώ είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις τελευταίες τάσεις της ομορφιάς και να είστε πάντα ενημερωμένη, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε τη διαχρονικότητα των κλασικών. Ειδικά όταν πρόκειται για τον τομέα μαλλιά, ενώ είναι πολύ χρήσιμο να εμπνέεστε από τις πιο πρόσφατες celebrity μεταμορφώσεις, μερικές φορές αυτές μπορούν να σας οδηγήσουν στην υιοθέτηση trendy χτενισμάτων, που πολύ σύντομα θα μετανιώσετε. Ακολουθούν 5 διαχρονικά κουρέματα που ξέρετε ότι πάντα θα σας βγάζουν ασπροπρόσωπη:

1. Καρέ

Πιθανόν το πιο κλασικό κούρεμα από όλα, το καρέ καταφέρνει να δείχνει πάντα κομψό και θηλυκό μέσα στην απλότητά του. Το συγκεκριμένο κούρεμα αύξησε τη δημοτικότητά του χάρη σε A-list celebrities, όπως η Alexa Chung, ενώ πιο πρόσφατα υιοθετήθηκε και από πιο mainstream stars, όπως η Kim Kardashian και η Bella Hadid.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί να απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα δείχνετε πάντα περιποιημένη και κομψή, είτε έχετε τα μαλλιά σας ίσια, είτε κυματιστά ή σγουρά. 

2. Μακριά φιλαριστά μαλλιά

Το κλειδί στο συγκεκριμένο κούρεμα είναι το φιλάρισμα, που το κάνει να δείχνει πάντα φρέσκο και νεανικό, ενώ χαρίζει πλούσιο όγκο. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως αυτό ήταν και το "The Rachel" της Jennifer Aniston που έκανε τις γυναίκες να παραληρούν στη δεκαετία του 1990. 

3. Αφέλειες 

Οι διαχρονικές αφέλειες δεν είναι ούτε πολύ πλούσιες, ούτε πολύ αυστηρές. Αντίθετα, είναι ανάλαφρες και messy, χαρίζοντας έτσι μια ανεπιτήδευτη κομψότητα και ρομαντισμό σε κάθε εμφάνιση. 

4. Μακρύ καρέ

Πρόκειται για τη low maintenance εκδοχή του κλασικού καρέ, με το μήκος του να φτάνει στο ύψος των ώμων. Το συγκεκριμένο κούρεμα δείχνει πάντα φρέσκο και κομψό, όταν συνδυάζεται με χαλαρούς κυματισμούς ή old hollywood waves για επίσημες εμφανίσεις. 

5. Pixie

Αποτελεί σίγουρα ένα κούρεμα που απευθύνεται στις τολμηρές. Καταφέρνει όμως πάντα, όσα χρόνια και να περάσουν, να δείχνει κομψό και fashion forward. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ