Τα αγαπημένα αρώματα των μεγαλύτερων αστέρων του σινεμά

Από την Marilyn Monroe, μέχρι την Sophie Loren, αυτά είναι τα αρώματα που δεν έλειπαν από το μπουντουάρ τους.

Άλλες έχουν γίνει γνωστές για τις μεγάλες επιτυχίες τους στη μεγάλη οθόνη, άλλες για τους έρωτές τους και άλλες για το μυστήριο το οποίο απέπνεαν. Όλες όμως έμειναν χαραγμένες στη μνήμη όσον συναναστράφηκαν χάρη στην ευωδιά που άφηναν στο πέρασμά τους. Αισθησιακό, πουρδέ, φλοράλ ή πιο "αντρικό", το άρωμα που επιλέγει μια γυναίκα ως τη signature μυρωδιά της αποκαλύπτει πολλά για εκείνη, ακόμα και όσα τα λόγια δεν θα μαρτυρήσουν ποτέ. Ιδού τα γυναικεία αρώματα που είχαν πάντα στο μπουντουάρ τους 5 από τις κορυφαίες divas του Hollywood:

Marilyn Monroe

Τα αγαπημένα αρώματα των μεγαλύτερων αστέρων του σινεμά

Όλοι ξέρουν τη θρυλική φράση της Marilyn η οποία είχε δηλώσει πως στο κρεβάτι της φοράει μόνο μερικές σταγόνες Chanel No5. Έκτοτε το όνομα της Marilyn θεωρήθηκε στενά συνδεδεμένο με τον οίκο- θρύλο. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως σύμφωνα με την Daily Mail η θρυλική σταρ είχε και ένα άλλο αγαπημένο άρωμα, το Floris Rose Geranium.

perfumes

Elizabeth Taylor

Celebrities Elizabeth Taylor

Πριν δημιουργήσει τη δική της σειρά αρωμάτων, η Elizabeth Taylor φορούσε σε καθημερινή βάση το Jean Desprez Bal a Versailles, ένα σπάνιο, vintage άρωμα με νότες από δεντρολίβανο, γιασεμί, τριαντάφυλλο, περγαμόντο, δέρμα, πατσουλί και πορτοκάλι. Πρόκειται για ένα έντονο και άκρως αισθησιακό άρωμα, που ταίριαζε απόλυτα με το χαρακτήρα της. 

perfumes

Audrey Hepburn

Celebrities Audrey Hepburn

Το αγαπημένο της άρωμα ήταν το L’Interdit του λατρεμένου φίλου της Huber de Givenchy. Ρομαντικό και κομψό, όπως και η ίδια, το άρωμά της είχε νότες από τριαντάφυλλο, musk και spicy λουλούδια.

perfumes

Sophia Loren

Sophia Loren wears a gorgeous halter dress in 1955.

Σαν σωστή ντίβα, επέλεγε το άκρως αισθησιακό άρωμα Diva του Emanuel Ungar, το οποίο είχε νότες από τριαντάφυλλο, βανίλια και σανδαλόξυλο.

perfumes

Jackie O

Beauty Jackie Kennedy

Η Jackie Kennedy λάτρευε το άρωμα Jean Paul Joy, ένα κοκτέιλ των αγαπημένων της λουλουδιών, όπως γιασεμί και τριαντάφυλλο, κλεισμένο σε ένα μπουκάλι, τόσο κομψό και φινετσάτο, όπως και η ίδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο άρωμα αγαπούσε και η ηθοποιός Vivien Leigh.

perfumes

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ