5 celebrities του Hollywood αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Από την Meghan Markle μέχρι την Margot Robbie και την Emma Stone.

Η επιλογή του ιδανικού αρώματος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αυτός είναι ο λόγος που οι προτάσεις αρωμάτων είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Οι καλύτερες προέρχονται πάντα από τους A-list celebrities, εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλα τα πολυτελή αρώματα πρώτοι. Από την Meghan Markle μέχρι την Margot Robbie, ιδού τι επιλέγουν οι top celebrities του Hollywood:

Kate Bosworth

5 celebrities του Hollywood αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Το άρωμα Gypsy Water του οίκου Byredo έχει αρκετούς celebrity fans με την Kate Bosworth να είναι μία από τους μεγαλύτερους. "Όσον αφορά τα αρώματα, είμαι πιστή στο Gypsy Water. Τα αρώματα του οίκου είναι όμορφα και περίπλοκα και σέξι και αθώα", έχει εξομολογηθεί.

perfumes

Margot Robbie

Celebrities Margot Robbie

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Όταν ήμουν νεότερη, δεν φορούσα ποτέ άρωμα. Χρησιμοποιούσα απλά ένα αιθέριο έλαιο. Πριν από ένα χρόνο περίπου δοκίμασα το άρωμα Deep Euphoria του οίκου Calvin Klein και το λατρεύω ακόμα. Είναι ένα φλοράλ άρωμα, με νότες τριαντάφυλλου και musk, τόσο θηλυκό και ελαφρύ που μπορώ να το φοράω κάθε μέρα", είχε πει η Robbie σε παλαιότερη συνέντευξή της.

perfumes

Meghan Markle

Celebrities Meghan Markle

Μπορεί από τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας να μη μιλά για τα προϊόντα ομορφιάς που αγαπά, ωστόσο σε μία παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως τα αγαπημένα της αρώματα είναι τα Wild Bluebell και Wood Sage & Sea Salt από τον οίκο Jo Malone. "Αγαπώ τα αρώματα, τόσο πολύ που αν φύγω από το σπίτι και δεν έχω βάλει, γυρίζω πίσω", είπε.

perfumes

Emma Stone

Celebrities Emma Stone

Το αγαπημένο άρωμα της μούσας του Γιώργου Λάνθιμου δεν είναι άλλο από το θηλυκό Gardénia του οίκου Chanel με νότες από άνθη πορτοκαλιάς, γαρδένια, γιασεμί, σανδαλόξυλο και βανίλια. 

perfumes

Rihanna

Celebrities Rihanna

Φήμες λένε ότι η Rihanna αφήνει την πιο ωραία ευωδιά στο πέρασμά της. Το μυστικό της; Φυσικά το αγαπημένο της άρωμα Love, Don't Be Shy του brand Kilian με νότες από πορτοκάλι, μέλι, τριαντάφυλλο και amber.  

perfumes

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ