Το μυστικό πίσω από την well-aging φιλοσοφία της Μαρίας Ναυπλιώτου

Η πρωταγωνίστρια της θεατρικής παράστασης Master Class είναι η νέα ambassador της Shiseido στην Ελλάδα.

Μετά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της στην υποκριτική, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς για τη Μαρία Ναυπλιώτου είναι η φυσική, ανεξίτηλη ομορφιά της. Πρόκειται για μια γυναίκα που εκπέμπει λάμψη, φινέτσα και ποιότητα σε κάθε της εμφάνιση, από την πιο επίσημη μέχρι την πιο καθημερινή. Η πρωταγωνίστρια της θεατρικής παράστασης Master Class, η οποία έχει χαρακτηριστεί ουκ ολίγες φορές ως η επιτομή της κομψότητας, αναλαμβάνει νέο ρόλο, ως ambassador της Shiseido.

H δημοφιλής εταιρεία καλλυντικών συνάντησε στο πρόσωπο της Μαρίας Ναυπλιώτου την ιδανική εκπρόσωπό της στην Ελλάδα, μια συνεργασία τόσο ταιριαστή, που εύκολα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς γιατί δεν είχε γίνει νωρίτερα. Η ηθοποιός έχοντας απόλυτα ενστερνιστεί τη φιλοσοφία και τις αξίες της Shiseido, καλεί όλες τις γυναίκες να συμφιλιωθούν με τον εαυτό τους και την ηλικία τους, αποκτώντας μια αρμονική σχέση μαζί του. Η ίδια, έχοντας πλέον κλείσει τα 50, βλέπει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης σαν την αποτύπωση των αξιών και των εμπειριών της στο πρόσωπό της. 

Το μυστικό πίσω από την well-aging φιλοσοφία της Μαρίας Ναυπλιώτου

Για να συνεχίσει να μεγαλώνει όμορφα με κάθε έκφραση στο πρόσωπό της χρησιμοποιεί τη νέα σειρά περιποίησης Vital Perfection της Shiseido, η οποία ενισχύσει την σύσφιγξη και τη ζωντάνια της επιδερμίδας της. Η καινοτόμος σύνθεσή της, εμπνευσμένη από την νευροεπιστήμη με τη νέα τεχνολογία ReNeura, αφυπνίζει τη δυναμική της επιδερμίδας να αντιμετωπίσει τα ορατά σημάδια γήρανσης και την απώλεια ελαστικότητας. Η επιθυμία για ορατό αποτέλεσμα lifting σε μία εβδομάδα γίνεται πραγματικότητα ενώ σε τέσσερις εβδομάδες, η επιδερμίδα είναι εμφανώς πιο σφριγηλή και λαμπερή. Η πλούσια ενυδατική και μεταξένια υφή των προϊόντων της Vital Perfection, εξισορροπεί τις αισθήσεις και χαρίζει μια αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας.

shiseido

"Η σχέση εμπιστοσύνης μου με την Shiseido, αποτελεί πολλά περισσότερα από μια απλή συνεργασία. Επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι η αυθεντική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και για μένα αυτό είναι στάση ζωής. Eίναι σημαντικό η εσωτερική αυτή πληρότητα να συμπληρώνεται με την πολυτιμότερη περιποίηση της επιδερμίδας. Η Shiseido με την νέα Vital Perfection, ενισχύει την έννοια της παντοτινής αυτής ομορφιάς.", δήλωσε η νέα ambassador, Μαρία Ναυπλιώτου.