Πώς να περιποιηθείτε τα φρύδια σας μέχρι το επόμενο ραντεβού στο σαλόνι ομορφιάς

Το γρήγορο touch up που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σχήμα τους.

Η περιποίηση των φρυδιών στο σπίτι αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ριψοκίνδυνες πρακτικές ομορφιάς: Μία λάθος κίνηση ή ο υπερβολικός ζήλος, μπορεί να καταστρέψουν το σχήμα τους, δημιουργώντας ένα όχι ιδιαίτερα κολακευτικό brow look. Η επίσκεψη σε ένα σαλόνι ομορφιάς είναι η πιο σοφή επιλογή, ωστόσο αν για κάποιο λόγο αυτή καταστεί αδύνατη, μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Less is more

Ο πειραματισμός με το κερί και την κλωστή στο σπίτι μπορεί να μοιάζει δελεαστικός, άλλα καλό θα ήταν να αποφευχθεί. Ιδανική επιλογή για την απομάκρυνση των τριχών θεωρείται το τσιμπιδάκι, με το οποίο δεν είναι εύκολο να γίνουν έντονα λάθη.  

Αποφύγετε επίσης να αλλάξετε το σχήμα των φρυδιών στο σπίτι και περιοριστείτε στο "καθάρισμα" της περιοχής ανάμεσα από τα δύο φρύδια και κάτω από αυτά. 

Trimming

Ανάμεσα στα ραντεβού στο σαλόνι ομορφιάς, μπορείτε να κουρέψετε τις πιο μακριές τρίχες με πολύ μεγάλη προσοχή, χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι

Don't panic

Εάν βγάλετε υπερβολικά το ένα φρύδι, μην προσπαθήσετε να κάνετε και το δεύτερο ακριβώς ίδιο. Μέχρι να έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό, προτιμήστε να γεμίζετε τα κενά με ένα ειδικό μολύβι, ώστε να είναι συμμετρικά.

Brow Try On Experience

Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε την εμπειρία Brow Try-On της BenefitΕπισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Benefit, πατάτε την επιλογή 3D Live, ανεβάζετε μια selfie σας και στη συνέχεια διαλέγετε το στιλ που θέλετε να δοκιμάσετε. Το χρώμα, η καμπυλότητα του τόξου, το περίγραμμα και η θέση των φρυδιών μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με την προτίμησή σας. Αφού δείτε την πολύ ρεαλιστική αναπαράσταση των νέων σας φρυδιών, πατάτε στην επιλογή "αποκτήστε τώρα" για να δείτε τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν. 

Μπορεί τα φρύδια σας να δείχνουν περιποιημένα μόνο εικονικά, ωστόσο ξέροντας τώρα ποια προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν για το brow look σας, είναι πολύ πιο εύκολο να το αντιγράψετε στο σπίτι μέχρι να μπορέσετε να κλείσετε ραντεβού με κάποιον brow expert.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ