Η new age φιλοσοφία της Μαρίνας Ραφαήλ τόσο στη μόδα, όσο και στην ομορφιά

H Vichy συνεργάζεται με τη διάσημη σχεδιάστρια Μαρίνα Ραφαήλ, στοχεύοντας στην ενδυνάμωση των γυναικών, αλλά και στη σύνθεση μιας πιο βιώσιμης πραγματικότητας.

Τα δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς έχουν αλλάξει πλήρως μέσα λίγα μόνο χρόνια. Τα μεγαλύτερα beauty brands έπαψαν να καλούν τις γυναίκες σε μία αέναη μάχη με το χρόνο. Αντίθετα, επιδίδονται στον αγώνα ενδυνάμωσης της επιδερμίδας τους, έτσι ώστε να νιώθουν όμορφες σε κάθε ηλικία. 

Αυτή τη φιλοσοφία έχει και η Vichy, η οποία έχει ως στόχο της να δώσει στις γυναίκες τη δύναμη να υποδεχθούν κάθε αλλαγή στη ζωή τους γεμάτες με νεανική ενέργεια και ανεπιτήδευτη λάμψη υγείας. Ο Δρ. Prosper Haller, ιδρυτής της Vichy Laboratoires, εργάστηκε με συνέπεια και προσήλωση, προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το όραμά του: να βοηθήσει κάθε γυναίκα να αποκτήσει πιο δυνατή επιδερμίδα, ανεξάρτητα από την ηλικία, τον τύπο της επιδερμίδας, και τον τρόπο ζωής της.

Η new age φιλοσοφία της Μαρίνας Ραφαήλ τόσο στη μόδα, όσο και στην ομορφιά

Αυτή ακριβώς η ενδυνάμωση των γυναικών αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της σχεδιάστριας, Μαρίνας Ραφαήλ, η οποία αποτελεί το νέο πρόσωπο της Vichy. Mέσω του ομώνυμου brand της, Marina Raphael, θέλει να εμπνέει τις γυναίκες να αγκαλιάζουν την ομορφιά τους και να την αναδεικνύουν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες.

Το κοινό της όραμα με τη Vichy δεν σταματά όμως μόνο εκεί, καθώς η Μαρίνα είναι επίσης αποφασισμένη να δημιουργεί αξεσουάρ σε αρμονία με το σύγχρονα πλαίσια της βιωσιμότητας· αξεσουάρ που αντανακλούν τον σεβασμό της για το περιβάλλον, την ανθρωπότητα και τη δημιουργικότητα, όπως ακριβώς η Vichy προασπίζεται με συνέπεια την προστασία του περιβάλλοντος.