Πείτε αντίο στις ρυτίδες | Πώς μπορούν να μειωθούν μη επεμβατικά;

Ο χρόνος δεν μπορεί να σταματήσει, οι ρυτίδες όμως μπορούν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από τη στιγμή που οι ρυτίδες θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση, η κάθε γυναίκα αναζητάει τρόπους, αν όχι να τις εξαφανίσει, τουλάχιστον να τις μειώσει. Οι περισσότερες όμως, όταν θα έρθει η στιγμή να πάρουν την απόφαση για πιο δραστικές λύσεις είναι επιφυλακτικές.

Αυτό είναι λογικό, καθώς από τη μία τα διάφορα αμφιβόλου ποιότητας αποτελέσματα που έχουμε δει κατά καιρούς και από την άλλη η σκέψη μιας επεμβατικής θεραπείας, προκαλούν στις γυναίκες ανασφάλεια και δισταγμό. Τι θα λέγατε όμως αν υπήρχαν αναίμακτες και εύκολες λύσεις για να δώσετε ένα τέλος στις ρυτίδες;

Ποια είναι η μέθοδος IQ PICO LASER;

Η θεραπεία IQ PICO LASER, η οποία εφαρμόζεται στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics (Intensive Quality Skin Clinics), αποτελεί την κατάλληλη θεραπεία για όσες δε θέλουν ούτε στο ελάχιστο να έρθουν σε επαφή με κάποιου είδους ένεση. Είναι η νούμερο ένα αντιγηραντική θεραπεία που εξαλείφει αποτελεσματικά όλα τα σημάδια γήρανσης και αναζωογονεί τέλεια το πρόσωπο.

Το Laser μπορεί να δράσει με ακρίβεια σε λεπτές γραμμές και άρα να αντιμετωπίσει όλες τις λεπτές ρυτίδες στο μέτωπο, γύρω από τα μάτια, τη μύτη, το στόμα και το λαιμό. Επιπλέον, μπορεί να εξαφανίσει πανάδες και κηλίδες, κάνοντας την επιδερμίδα λεία και σφριγηλή.

Τι είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου;

Η νέα αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου Magellan® είναι μία μη επεμβατική θεραπεία, ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες. Σταματάει τα σημάδια της γήρανσης και επουλώνει και αναπλάθει φυσικά την επιδερμίδα του προσώπου. Η όλη θεραπεία στηρίζεται στον μηχανισμό ανάπλασης του ίδιου του δέρματός μας. Είναι ιδανική για τις περιοχές γύρω από τα ματιά αλλά και για τις ρυτίδες έκφρασης, αλλά και για τη γενικότερη αναζωογόνηση του προσώπου.

Η κλασική αξία του Botox

Όλες το γνωρίζουμε αφού η φήμη του προηγείται. Οι εγχύσεις λείανσης των ρυτίδων με βοτουλινική τοξίνη αποτελούν σταθερά την πιο κλασική μη επεμβατική θεραπεία ομορφιάς, ήδη από το 1993. Το Botox άλλωστε είναι η μοναδική θεραπεία που μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυναμικές ρυτίδες, δηλαδή τις βαθιές γραμμές έκφρασης που δημιουργούνται λόγω των συσπάσεων των μυών του προσώπου.

Μετά από 30 και πλέον χρόνια εφαρμογής, η τεχνική των εγχύσεων έχει τελειοποιηθεί και το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και χωρίς πόνο. Το πρόσωπο δείχνει αμέσως πιο φρέσκο και ξεκούραστο, ενώ παράλληλα διατηρείται η φυσικότητα της έκφρασης.

Ευχαριστούμε το δερματολόγο Dr. Χριστόφορο Τζερμιά, IQ Skin Clinics, iqskinclinics.com, tzermias.gr