Η αγαπημένη DIY μάσκα ομορφιάς της Meghan Markle

Για λαμπερή και μοναδικά απαλή επιδερμίδα.

Σε έναν ιδανικό κόσμο όλες θα μπορούσαμε να κλείσουμε ραντεβού με τους πιο διάσημους αισθητικούς και να αποκτήσουμε λαμπερή επιδερμίδα σαν τους A-listers πελάτες τους. Μπορεί ο κόσμος να μην είναι ονειρικά πλασμένος, ωστόσο μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας την αγαπημένη μάσκα της δούκισσας του Sussex και να απολαύσετε βασιλική περιποίηση στο σπίτι, σύμφωνα με τη συνταγή που αποκάλυψε η αισθητικός της, Nichola Joss.

Τρία από τα αγαπημένα της συστατικά είναι η βρώμη, το λάδι καρύδας και το μέλι. Όπως έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της, η βρώμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απολέπιση της επιδερμίδας, όταν αναμιχθεί με ένα από τα δύο άλλα συστατικά.

Το μέλι μπορεί να λειάνει και να ανακουφίσει την ξηρή και ερεθισμένη επιδερμίδα. Το λάδι καρύδας από την άλλη, σύμφωνα με την αισθητικό, αποτελεί την ιδανική βάση για κάθε μάσκα προσώπου, προσφέροντας ενυδάτωση και τροπικό άρωμα.

Για τη δική της αγαπημένη συνταγή, φτιάχνετε ένα χυλό με ένα φλιτζ. βρώμη και ένα φλιτζ. νερό και στη συνέχεια το αναμιγνύετε με 1 κουτ. σούπας μέλι. Αφού κρυώσει το μίγμα, το απλώνετε στο πρόσωπό σας και αφήνετε τη μάσκα να δράσει για 15 λεπτά πριν την ξεβγάλετε.

Πηγή: Missbloom.gr