Skinimalism | Η περιποίηση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια των διακοπών

O ορός που θα σας χαρίσει την σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα που τόσο ποθείτε.

Η βαλίτσα των καλοκαιρινών διακοπών είναι πάντα πολύ πιο ανάλαφρη από εκείνη των εξορμήσεων σε χειμερινούς προορισμούς: Μερικά μαγιό, παρεό, καφτάνια, άνετα shorts και αέρινα sundresses είναι τα μόνα που χρειάζεστε για λίγες μέρες μακριά από τη βουή της πόλης. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το νεσεσέρ με τα καλλυντικά. Τα προϊόντα μακιγιάζ περιττεύουν και η περιποίηση της επιδερμίδας αναδεικνύεται σε κυρίαρχη προτεραιότητα. Για να αποκτήσετε ωστόσο τη λαμπερή και νεανική επιδερμίδα που τόσο επιθυμείτε δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε μια κορεάτικη ρουτίνα 10 βημάτων. 

Τα απολύτως απαραίτητα

Τώρα είναι η πλέον ιδανική ευκαιρία να προσφέρετε στο δέρμα σας μόνο όσα πραγματικά έχει ανάγκη. Υιοθετώντας την τάση του skinimalism το νεσεσέρ των διακοπών περιλαμβάνει:

-Ένα balm ντεμακιγιάζ και ένα gel καθαρισμού για την επαρκή απομάκρυνση των ρύπων και των υπολειμμάτων αντηλιακού και μακιγιάζ.

-Μια ενυδατική κρέμα.

-Έναν all-in-one ορό.

Skinimalism | Η περιποίηση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια των διακοπών

Editor's Favorite

Δική μας αγαπημένη επιλογή δεν είναι άλλη από το best seller serum της Lancôme, Advanced Génifique. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουν πωληθεί πάνω από 25 εκατομμύρια μπουκάλια παγκοσμίως και ότι, ανά έξι δευτερόλεπτα, αγοράζεται ένα από αυτά τα θαυματουργά μαύρα μπουκάλια. 

Πιο ολοκληρωμένη από ποτέ, η σύνθεση του εμβληματικού ορού Advanced Génifique επωφελείται από τις νεότερες ερευνητικές ανακαλύψεις του οίκου. Πιο συγκεκριμένα, είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο κλασμάτων 7 πρεβιοτικών και προβιοτικών, τα οποία επιλέχθηκαν και υποβλήθηκαν σε ειδική επεξεργασία με στόχο να προσφέρουν θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για το δέρμα και το μικροβίωμά του.

Η χρήση του συμβάλλει στην ενισχύσει των θεμελιωδών μηχανισμών νεότητας του δέρματος: την άμυνα και την ανάπλαση. Από τις πρώτες κιόλας 7 μόλις ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών θα δείτε σπουδαία διαφορά, καθώς η επιδερμίδα σας θα είναι πιο λεία και θα ακτινοβολεί νεανική λάμψη.

lancome

Πρωί και βράδυ

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που ο ήλιος ταλαιπωρεί την επιδερμίδα και την αφυδατώνει, η χρήση ενός ενυδατικού ορού με αντιγηραντικές ιδιότητες θεωρείται επιτακτική ανάγκη. Εφαρμόζοντάς τον πριν την ενυδατική κρέμα, θα καταφέρετε να "κλειδώσετε" την υγρασία στην επιφάνεια, αποτρέποντας τη διαδερμική απώλεια νερού και κατά συνέπεια την ξηρότητα

Δροσερός και πιο πλούσιος από ποτέ, ο cult favorite ορός απορροφάται αμέσως, δημιουργώντας μια απίστευτη αίσθηση σφριγηλότητας, ελαστικότητας και ενυδάτωσης, που όλες οι γυναίκες έχουμε ανάγκη, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Χάρη στη σύνθεσή του από υπερσυμπυκνωμένα ενεργά συστατικά με χαμηλό μοριακό βάρος διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και τα απελευθερώνει εκεί που η δράση τους είναι περισσότερο αναγκαία. 

Αποτελεί την πλέον ιδανική προσθήκη τόσο στην πρωινή, όσο και στην βραδινή ρουτίνα περιποίησης. Κατά την πρώτη, μπορείτε να αναμίξετε λίγες σταγόνες του ορού με το υγρό foundation ή την BB Cream, έτσι ώστε να νιώθετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και λαμπερή κατά τη διάρκεια όλης της μέρας, αλλά και να την κάνετε να δείχνει πιο ξεκούραστη και νεανική. Κατά τη δεύτερη, ο ορός θα "κλειδώσει" την υγρασία στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να ξυπνήσετε με πραγματικά νεανική και λαμπερή εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ