Αυτό το άρωμα έχει το όνομα που θα του χαρίσετε εσείς

Το limited edition άρωμα της Byredo που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ακριβώς όπως ένα καλαίσθητο μπουκάλι μπορεί να σας δελεάσει, έτσι και το όνομα ενός αρώματος μπορεί να αποτελέσει το λόγο που τελικά αποφασίζετε να το προσθέσετε στη συλλογή σας. Ή μήπως όχι; Τι θα συνέβαινε εάν συναντούσατε ένα άρωμα με κενή ετικέτα;

Αυτό το άρωμα έχει το όνομα που θα του χαρίσετε εσείς

Το 2016, η Byredo, για να γιορτάσει την επέτειο των 10 χρόνων της, δημιούργησε ένα ανώνυμο limited edition άρωμα που επιτρέπει σε όλους να διαλέξουν ένα όνομα που σημαίνει κάτι γι’ αυτούς και να εξατομικεύσουν την ετικέτα του μπουκαλιού τους. "Είναι ο δικός μας τρόπος να τιμήσουμε την ιδέα και τη μοναδικότητα της όσφρησης και μια ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας, τους εμπόρους και το προσωπικό, όπως και τους πιστούς πελάτες που στήριξαν και έφτασαν την Byredo σε αυτό που είναι σήμερα.”, λέει ο Ben Gorham, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Byredo.

Το limited edition άρωμα της Byredo επανακυκλοφορεί

Για να γιορτάσει αυτή τη χρονιά τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ben Grorham αποφάσισε λοιπόν να επαναλανσάρει σε περιορισμένη έκδοση αυτό το ανώνυμο exclusive άρωμα, που τόσες γυναίκες λάτρεψαν στο παρελθόν. Κρυμμένο μέσα στο λευκό κουτί, ένα σετ γραμμάτων, τυπωμένων με τα μοναδικά τυπογραφικά στοιχεία της Byredo, προσφέρει αμέτρητες εναλλακτικές για το ιδανικό όνομα αυτού του αρώματος. Φέτος, εκτός από τα μαύρα γράμματα, έχουν συμπεριληφθεί νέα ποπ χρώματα για εξατομίκευση: φωσφόριζέ μπλε, πράσινο και ροζ.

Beauty byredo

Καθώς δεν έχει όνομα, σίγουρα θα αναρωτιέστε ποια είναι η ευωδιά του. Το μυρίζετε και αποφασίζετε εσείς- αυτό είναι εξάλλου το concept. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αδιαμφισβήτητα κυριαρχούν νότες από τζιν, ροζ πιπέρι, βλαστό ίριδας, βιολέτα, βρύα δέντρου και βάλσαμο ελάτης. Όσοι δεν καταφέρουν να προσδιορίσουν τα συστατικά του είναι ίσως οι πιο τυχεροί, γιατί απλά μπορούν να αφήσουν τα συναισθήματά τους, να γίνουν οδηγός τους. 

Τα προϊόντα BYREDO διατίθενται αποκλειστικά στο attica Golden Hall, στο attica City Link και στο atticabeauty.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ