Αυτές είναι οι επικρατέστερες τάσεις στα φρύδια για το 2020

Φέτος η μόδα στα φρύδια αλλάζει και καλεί για περιποιημένα μεν, φυσικά δε φρύδια.

Το 2016 έγινε μια μεγάλη επανάσταση στο κόσμο της ομορφιάς, με τη μόδα να καλεί για υπερβολικά περιποιημένα, πλούσια φρύδια, γνωστά και ως Instagram brows. Τα beauty counters γέμισαν με κάθε λογής προϊόντα για τα φρύδια, από μολύβια για "γέμισμα" των κενών, μέχρι τζελ για σταθερό αποτέλεσμα. Φέτος η μόδα στα φρύδια 2020 αλλάζει και καλεί για περιποιημένα μεν, φυσικά δε φρύδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδού οι επικρατέστερες τάσεις για φέτος:

Untouched

Untouched

Το show της σχεδιάστριας Stella Jean για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 πρότεινε ένα messy look, το οποίο αμέσως αγαπήθηκε από τους beauty enthusiasts. Η μόδα καλεί για φρύδια που μοιάζουν ανέγγιχτα και παράλληλα περιποιημένα. Η έντονη γωνία και οι messy τρίχες στο μπροστινό μέρος είναι το κλειδί για την επίτευξη του συγκεκριμένου look.

Slim

Slim

Τα -σχεδόν- ανύπαρκτα φρύδια των '90s ευτυχώς δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στη μόδα. Δυναμικό comeback έχουν κάνει όμως τα αδύνατα φρύδια σαν και εκείνα που είχαν τα μοντέλα στο show του fashion brand Max Mara για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020. Αναδείξτε τα αδύνατα φρύδια σας, γεμίζοντας τα κενά με ένα μολύβι στο χρώμα των μαλλιών σας και περιποιηθείτε τα, βγάζοντας τις περιττές τρίχες στο κάτω μέρος. 

Perfectly Imperfect

Perfectly Imperfect

To 2020 η μόδα καλεί τις γυναίκες να αγαπήσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και αντί να τα αλλάξουν, να τα αναδείξουν. Τρανό παράδειγμα το «τέλειο ατελές» look στα φρύδια των μοντέλων στο show του John Richmond για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.

Brow Lamination

Brow Lamination

Πολλά από τα μοντέλα στις φετινές εβδομάδες μόδας εμφανίστηκαν με πλούσια, σχεδόν λαμπερά φρύδια, τα οποία έμοιαζαν να αναπτύσονται προς τα πάνω. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της τεχνικής brow lamination, κατά την οποία κάθε τρίχα ανορθώνεται, χρωματίζεται με μια βαφή μακράς διάρκειας και τη συνέχεια σταθεροποιείται, δίνοντας την ψευδαίσθηση φυσικά πλούσιων φρυδιών. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί και στο σπίτι με τη χρήση ενός gel φρυδιών με δυνατό κράτημα.