Ο Christian Louboutin σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στον φανταστικό του κόσμο μέσα από μια νέα αρωματική συλλογή

"Θα ταξιδέψουμε στον κόσμο μέσα από το μυαλό μου και θα βιώσουμε επτά μοναδικά αρώματα όπου έχω εμφιαλώσει τα όνειρα, τις φαντασιώσεις και τη φαντασία μου".

Είτε πρόκειται για τα iconic red bottom heels, είτε για τα προϊόντα μακιγιάζ με τις επιβλητικές συσκευασίες, ό,τι φέρει την υπογραφή του Christian Louboutin κερδίζει πάντα μία θέση στη wishlist κάθε γυναίκας. Το ίδιο συμβαίνει και με τη νέα αρωματική συλλογή του οίκου, Loubiworld, η οποία θα λανσαριστεί τον Νοέμβριο

Στο φιλμ της διαφημιστικής καμπάνιας, ο Christian Louboutin βρίσκεται στο εργαστήριό του, όπου ανακατεύει σε ένα μεγάλο καζάνι όλα τα συστατικά που συνθέτουν τα νέα αρώματα. Μόλις τελειοποιεί τη συνταγή μεταφέρεται στον δικό του φανταστικό κόσμο όπου τα ψάρια έχουν πάρει τη θέση των πτηνών στον ουρανό, τα φλιτζάνια για το τσάι αιωρούνται και τα σύννεφα έχουν σχήμα ανανά. Καθώς περιπλανιέται στα διάφορα σοκάκια και περνά με τη βέσπα του κάτω από Louboutins, "συναντά" και τα επτά αρώματα της συλλογής: Loubifunk, Loubidoo, Loubikiss, Loubirouge, Loubiraj, Loubicrown, Loubicroc

Κάθε άρωμα, από το ελαφρύτερο έως το πιο έντονο, αποκαλύπτει μια προσωπική ανάμνηση, μια φαντασία ή ένα όνειρο. Για να ζωντανέψει αυτές τις ιστορίες, ο Christian Louboutin συνεργάστηκε με την πολύ καλή του φίλη, Hélène Tran, της οποίας τα αιθέρια σχέδια αντικατοπτρίζουν τόσο την ποίηση όσο και το χιούμορ κάθε σύμπαντος.

Και τα επτά μπουκάλια είναι κόκκινα -το αγαπημένο χρώμα του σχεδιαστή- ενώ έχουν στεφθεί με ένα περίτεχνο καπάκι. Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από μέρη, πολιτισμούς, αναμνήσεις και όνειρα που ανήκουν στον σχεδιαστή Christian Louboutin. "Θα ταξιδέψουμε στον κόσμο μέσα από το μυαλό μου και θα βιώσουμε επτά μοναδικά αρώματα όπου έχω εμφιαλώσει τα όνειρα, τις φαντασιώσεις και τη φαντασία μου", λέει ο ίδιος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ