Η Jennifer Lopez αποκάλυψε το skincare μυστικό που τη διατηρεί νέα τόσα χρόνια

Δεν είναι αυτό που ίσως περιμένετε.

Ούσα η επιτομή του ageless beauty, ήταν αναμενόμενο το skincare brand της Jennifer Lopez να είναι από τα πιο δημοφιλή hot topics των τελευταίων εβδομάδων στον κόσμο της ομορφιάς. Με αφορμή το λανσάρισμα του JLo Beauty την 1η Ιανουαρίου, η JLo αποκάλυψε τα συστατικά-κλειδιά των προϊόντων, αλλά και τα δικά της μυστικά για νεανικό πρόσωπο. 

Τα προϊόντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρώτο λανσάρισμα θα περιλαμβάνει οκτώ προϊόντα: ένα gel cleanser, ένα serum, μία μάσκα, μία ενυδατική κρέμα με SPF, μια αντιγηραντική κρέμα, μία κρέμα ματιών, ένα booster και ένα συμπλήρωμα διατροφής. Βασικό συστατικό τους είναι το ελαιόλαδο, για τις ευεργετικές ιδιότητες του οποίου στα μαλλιά, την επιδερμίδα και τα νύχια η Lopez έμαθε από τη γιαγιά της. 

Το μυστικό της νεότητά της 

Πώς καταφέρνει η JLo να δείχνει τόσο νέα στα 51 της χρόνια; Όπως λέει η ίδια, χρησιμοποιεί ευλαβικά αντηλιακό εδώ και χρόνια. "Ένας δερματολόγος μου είπε σε πολύ μικρή ηλικία να χρησιμοποιώ αντηλιακό... Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πως παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση μιας νεανικής εμφάνισης. Δεν το ήξερα τότε, αλλά τώρα θυμάμαι ότι το χρησιμοποιώ εδώ και 25-30 χρόνια και σκέφτομαι 'Wow, αυτό ήταν ένα από τα μυστικά που δεν καταλάβαινα ότι ακολουθούσα", λέει η ίδια. "Το ήξερα ότι για το JLo Beauty ήθελα να δημιουργήσω ένα αντηλιακό που θα μπορείς να εφαρμόσεις κάτω από το μακιγιάζ, για να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου και να τη διατηρήσεις νεανική για χρόνια. Και νομίζω ότι τα κορίτσια πρέπει να αρχίσουν να το χρησιμοποιούν από τη στιγμή που ξεκινούν να περιποιούνται την επιδερμίδα τους στα 12, τα 13, τα 14 ή 15 τους χρόνια", προσθέτει. 

Εκτός από τη φροντίδα της επιδερμίδας της, η Lopez αποδίδει τη νεανική της εμφάνιση και στις διατροφικές της συνήθειες -δεν καταναλώνει σχεδόν ποτέ αλκοόλ και junk food- και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί. Όπως αποκαλύπτει ωστόσο, είχε πάντα "αρκετά καλή" επιδερμίδα. "Νομίζω πως μεγαλώνοντας... είχα κανονική με ξηρή επιδερμίδα. Για εμένα λοιπόν ήταν πολύ σημαντικό να τη διατηρώ ενυδατωμένη", λέει. "Στο Bronx, όπου μεγάλωσα, είχε πολύ κρύο το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Πήγα σε καθολικό σχολείο φορώντας τη στολή και τις ψηλές κάλτσες και κρύωνα. Οπότε φρόντιζα να διατηρώ την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη. Αυτή ήταν η ανησυχία μου όταν ήμουν νεότερη. Ήμουν τυχερή που είχα αρκετά καλή επιδερμίδα". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ