Optimal Lift | Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας λίγο πριν τις γιορτές

Μια νέα τεχνική ενώνει τη δύναμη των υπερήχων με τα fillers προσφέροντας εντυπωσιακά και άκρως φυσικά αποτελέσματα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στην εξαιρετικά ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε, στην εποχή της COVID-19, όλα αλλάζουν και όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα διακυβεύονται καθημερινά. Η υγεία μας, η καλή μας παρέα, οι πράξεις αυτοφροντίδας μας δείχνουν να μην είναι τόσο εξασφαλισμένες όσο πιστεύαμε. Γι’ αυτό ακριβώς και είναι πάρα πολύ σημαντικό και ενισχυτικό για τον ψυχισμό μας να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και να αντικρίζουμε μια όμορφη εικόνα στον καθρέφτη κάθε πρωί που ξυπνάμε. Οι νέες εξελίξεις στην αισθητική δερματολογία έρχονται για να προσφέρουν ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε, αφού ο εξειδικευμένος δερματολόγος μπορεί να "διαβάσει" τις ανάγκες του δέρματός μας και να μας προτείνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία για τη δική μας επιδερμίδα αποκαλύπτοντας ξανά τη χαμένη νεανική μας εικόνα.

Το πρωτόκολλο

Μια εντελώς νέα και επαναστατική θεραπευτική πρόταση, η Optimal Lift, προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σύσφιγξης, ανόρθωσης, ανάπλασης και αντιγήρανσης με τον πιο αποτελεσματικό αλλά και φυσικό τρόπο. Το καινοτόμο αυτό πρωτόκολλο συνδυάζει τη δύναμη των υπερήχων με τη δράση του filler υδροξυαπατίτη, ώστε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο για μια πιο νεανική και φρέσκια εικόνα εύκολα, ανώδυνα και χωρίς ταλαιπωρία.

Η θεραπεία εφαρμόζει την τεχνολογία HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound), η οποία, χάρη στη δύναμη των εστιασμένων υπερήχων, σε συνδυασμό με τη δράση του βιοδιασπώμενου υδροξυαπατίτη, εξασφαλίζει άμεσα και χωρίς ερεθισμούς ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, βελτίωση των ουλών και των λεπτών ρυτίδων και κινητοποίηση των φυσικών μηχανισμών παραγωγής κολλαγόνου με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια. Το HIFU δρα σε τρία διαφορετικά βάθη: στα 4,5 χλστ. για βαθιά σύσφιγξη του μυώδους πλατύσματος, στα 3,00 χλστ. για περαιτέρω ενεργοποίηση της σύσφιγξης και στο 1,5 χλστ. για την κινητοποίηση παραγωγής νέας ελαστίνης και κολλαγόνου. Παράλληλα, ο υδροξυαπατίτης, που αποτελεί ένα φυσικό συστατικό του σώματός μας, χρησιμοποιείται ως filler για να συμπληρώσει και να ενισχύσει το αποτέλεσμα της δράσης των υπερήχων.

Ως ενέσιμο εμφύτευμα έχει αποδείξει την ασφάλειά του πολλά χρόνια τώρα και είναι γνωστός για την ιδιότητά του να στηρίζει το πρόσωπο και να διεγείρει την ήπια νεοκολλαγονογένεση. Έτσι, εγχέεται όπου είναι απαραίτητο για να γεμίσει, να τονώσει και να ενισχύσει τη νεανική μας εικόνα. Η συνδυαστική θεραπεία Optima Lift έχει ήδη ανακοινωθεί και παρουσιαστεί στα τελευταία διεθνή συνέδρια και υπόσχεται μακροχρόνια και άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα, με μέγιστο αριθμό μόλις τις τρεις μηνιαίες συνεδρίες. Το πρωτόκολλο αυτό δεν απαιτεί κανένα χρόνο αποθεραπείας, ενώ σπάνια μπορεί να παρατηρηθούν μικρές εκχυμώσεις και ήπια ερυθρότητα, που διαρκούν λίγες ώρες.

Η τεχνική Optimal Lift πρέπει να εφαρμόζεται μόνο από έμπειρο στη νέα αυτή θεραπεία δερματολόγο και είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας ενόψει των γιορτών.

Ευχαριστούμε την Αργυρή Αθ. Καπελλάρη, δερματολόγοαφροδισιολόγο, τ. επιστημονική συνεργάτιδα του Νοσοκομείου "Α. Συγγρός", εξειδικευθείσα στην αισθητική δερματολογία, μέλος AFME - Γαλλία, ESCAD, ECAMS, EADV, και στις laser εφαρμογές (kapellari.gr).