Έτσι προετοιμάζει η Victoria Beckham την επιδερμίδα της για την Εβδομάδα Μόδας

Η αισθητικός της VB αποκαλύπτει τη θεραπεία που ακολουθεί για αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Δεν είναι μυστικό ότι η Victoria Beckham έχει μία από τις πιο λαμπερές επιδερμίδες στη showbiz. Παρόλο που συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο Instagram τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιεί, σπάνια αποκαλύπτει τις θεραπείες που ευθύνονται για τη νεανική της εμφάνιση. Μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Όσο η σχεδιάστρια προετοιμαζόταν να παρουσιάσει τη συλλογή της για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21 στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η αισθητικός της Nilam Holmes αποκάλυψε τη θεραπεία που κρύβεται πίσω από την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Collagenwave για την αγαπημένη @victoriabeckham", έγραψε η Holmes στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Η θεραπεία Collagenwave υπόσχεται αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου στην επιδερμίδα, κάνοντάς την έτσι να δείχνει πιο νεανική και λαμπερή. 

"Η κυλινδρική ράβδος  μεταφέρει ραδιοσυχνότητα στην επιδερμίδα, για να θερμάνει τα κατώτερα στρώματα του δέρματος και να επιτευχθεί τελικά σύσφιξη", εξηγεί η Holmes. "Είναι ίσως η πιο δημοφιλής θεραπεία που κάνω", συνεχίζει. "Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν για καιρό", προσθέτει. 

Όπως εξήγησε η αισθητικός, για την VB συνδυάζει τη συγκεκριμένη θεραπεία με ήπια peelings, microneedling και βαθείς καθαρισμούς, όπως το Hydra Facial, για να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ