Brazilian Butt Lift | Οι καινούριες μη επεμβατικές μέθοδοι ανόρθωσης γλουτών

Οι καινούριες μη επεμβατικές μέθοδοι ανόρθωσης γλουτών κάνουν θαύματα στην εικόνα σου χωρίς πόνο και ταλαιπωρία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Χαρακτηριστικό γνώρισμα των Βραζιλιάνων καλλονών, οι γεμάτοι, σφριγηλοί, στητοί και τορνευτοί γλουτοί είναι το όνειρο κάθε γυναίκας, αφού το σχήμα και η προβολή των γλουτών επηρεάζουν συνολικά την εικόνα του σώματος δημιουργώντας το πολυπόθητο σχήμα ενός ανάποδου "S" στην περιοχή στήθους, μέσης και οπισθίων. Σήμερα, παρά την πρωτόγνωρη κατάσταση της πανδημίας, οι εξελίξεις στην αισθητική ιατρική και δερματολογία είναι ραγδαίες και φέρνουν πολύ ευχάριστα νέα για κάθε γυναίκα που ονειρεύεται ένα σώμα με ιδανικές αναλογίες. Συγκεκριμένα, οι νέες τεχνικές μη επεμβατικής ανόρθωσης γλουτών μπορούν να προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα, βραζιλιάνικων σχεδόν προτύπων, χωρίς πόνο και ταλαιπωρία.

Η μέθοδος

Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι το κλειδί για να επιτευχθούν τα μοναδικά αποτελέσματα χωρίς χειρουργείο. Οι συσκευές τεχνολογίας νέας γενιάς, όπως το σύστημα Embody ή το Emsculpt, αλλάζουν τους κανόνες στη δυνατότητα μυϊκής ενδυνάμωσης και υπερτροφίας όχι μόνο στην περιοχή των γλουτών, αλλά και των κοιλιακών, των μηρών, των χεριών κ.λπ. Προκαλώντας 30.000 συσπάσεις μέσα σε μόλις 30 λεπτά μέσω της διέγερσης των εστιασμένων μαγνητικών πεδίων, με απόλυτη ασφάλεια, δημιουργείται υπερπλασία και υπερτροφία των μυϊκών ινών και σημαντική καύση λίπους. Μόνο με 6-8 εβδομαδιαίες συνεδρίες, μπορούν να αυξηθούν τουλάχιστον κατά 20% ο όγκος και η καμπυλότητα των γλουτών. Ταυτόχρονα, αντιμετωπίζεται και η επιδερμική χαλάρωση με την τεχνική των βιοδιεγερτών, όπως, για παράδειγμα, το Radiesse (υδροξυαπατίτης) ή το Sculptra (πολυγαλακτικό οξύ), που προκαλούν διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης στην περιοχή.

Τα υλικά αυτά είναι απορροφήσιμα και συνοδεύονται από πολυετή διεθνή αναγνώριση σε πολλές εφαρμογές της ιατρικής. Οι νέες αυτές τεχνικές, με ελάχιστες ενέσιμες θεραπείες, που συνήθως δεν ξεπερνούν τις τρεις στον αριθμό, επιτυγχάνουν σταδιακά τη λείανση του δέρματος, την ορατή σύσφιγξη και την ήπια ανόρθωση, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τις αντιαισθητικές λακκούβες της κυτταρίτιδας. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με τοπική αναισθησία στον χώρο του ιατρείου και δεν απαιτείται αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες. Τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια περίπου δύο έτη.

Τέλος, εάν η ανάγκη είναι η άμεση διόρθωση της κυτταρίτιδας ή η άμεση προσθήκη όγκου για τη δημιουργία έντονων καμπυλών, η σύγχρονη αισθητική δερματολογία μπορεί να το προσφέρει με το ειδικό υαλουρονικό οξύ για το σώμα Hyacorp. Με την έγχυση, που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και σε ελάχιστο χρόνο, οι γλουτοί σμιλεύονται στις επιθυμητές αναλογίες και αποκτούν τον όγκο και το σχήμα που ταιριάζει στο εκάστοτε σώμα. Συνήθως η διαδικασία απαιτεί και μία δεύτερη συνεδρία, μετά από περίπου τρεις μήνες. Οι ειδικοί συνιστούν αποχή από την έντονη άσκηση για 15 μέρες, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί τουλάχιστον δύο χρόνια.

Ευχαριστούμε την Αργυρή Αθ. Καπελλάρη, δερματολόγοαφροδισιολόγο, τ. επιστημονική συνεργάτιδα του Νοσοκομείου "Ανδρέας Συγγρός", εξειδικευθείσα στην αισθητική δερματολογία, μέλος AFME - Γαλλία, ESCAD, ECAM, EADV, και στις laser εφαρμογές (kapellari.gr).