Το πιο δημοφιλές skincare brand των τελευταίων χρόνων ήρθε στην Ελλάδα

Τα προϊόντα The Ordinary φιλοδοξούν να σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε με τα ενεργά συστατικά.

Τα τελευταία χρόνια η The Ordinary κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στη βιομηχανία της ομορφιάς, χάρη στις αποτελεσματικές φόρμουλές και τις εξαιρετικά οικονομικές τιμές των προϊόντων της. Το πιο viral brand περιποίησης της επιδερμίδας ήρθε τώρα στην Ελλάδα και υπόσχεται να εντυπώσει ακόμα και τις skincare snobs. 

Λίγα λόγια για την The Ordinary

Δημιουργήθηκε το 2013 στο Τορόντο με σκοπό να μας μυήσει όλους όχι μόνο στο skincare αλλά και στα δραστικά συστατικά. Ανήκει στην ομπρέλα των Deciem και είναι το πρώτο brand το οποίο άρχισε να μιλάει για δραστικά συστατικά πριν αυτά γίνουν τάση. Με άλλα λόγια, πριν τα Ordinary, λέξεις όπως ρετινοειδή ή βιταμίνη C βρίσκονταν πίσω στα ψιλά γράμματα των συστατικών και όχι μπροστά στις ετικέτες.

Το πιο δημοφιλές skincare brand των τελευταίων χρόνων ήρθε στην Ελλάδα

Γιατί τα προϊόντα της είναι τόσο οικονομικά;

Ο λόγος που τα Ordinary είναι τόσο οικονομικά είναι γιατί το κάθε προϊόν περιέχει ένα ή δύο δραστικά συστατικά με αποτέλεσμα το κόστος για την κατασκευή τους να είναι πολύ χαμηλότερο. Ένας άλλος λόγος είναι ότι η εταιρεία προμηθεύεται τα δραστικά συστατικά σε τεράστιες ποσότητες. 

Τι περιέχει η γκάμα προϊόντων της;

Μέσα στη μεγάλη γκάμα προϊόντων της θα συναντήσετε όλα εκείνα τα προϊόντα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης, όπως ορούς με υαλουρονικό οξύ, ρετινόλη και πεπτίδια, peelings με BHA και AHA, σκόνες νιασιναμίδης και L-ascorbic acid, μάσκες με σαλικυλικό οξύ, ενυδατικά έλαια κ.ά.

product

Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora, Sephora.gr & Mob App Sephora Greece.