5 νέα αρώματα εμπνευσμένα από καλοκαιρινές στιγμές νοσταλγίας

Η Jo Malone London παρουσιάζει μία νέα limited-edition συλλογή με αρώματα τόσο γλυκά, που θυμίζουν μαρμελάδα.

Ζεστός ήλιος, μικρές χρωματιστές σημαίες να ανεμίζουν στον ορίζοντα, υφασμάτινα καρό τραπεζομάντηλα απλωμένα στο γρασίδι, βαζάκια από σπιτικές μαρμελάδες και ατμόσφαιρα γεμάτη από γλυκές μυρωδιές ανθών elderflower, βατόμουρων και τριαντάφυλλων: Αυτά είναι τα βασικά συστατικά ενός πικ νικ σαν και αυτό που χαρακτήριζε τα καλοκαίρια μας όσο ήμασταν παιδιά.

Από αυτό ακριβώς το σκηνικό εμπνεύστηκε η νέα limited-edition συλλογή του οίκου Jo Malone, η οποία περιλαμβάνει πέντε αρώματα τόσο γλυκά, που θυμίζουν μαρμελάδα.

Πρωταγωνιστής του Tangy Rhubarb είναι το λαχανικό ραβέντι, το οποίο παντρεύεται με εσπεριδοειδή και διακριτικές νότες κεδρόξυλου. Στο φλοράλ Rose Blush, ο ζωηρός βασιλικός και οι χυμώδεις νότες του φρούτου lychee, απογειώνονται με το συνδυασμό του white musk. Τα ζεστά ξυλώδη συστατικά του Orange Peel, σε συνδυασμό με το πορτοκάλι και το ιδιαίτερο ραβέντι δημιουργούν ένα εκλεπτυσμένο, χρυσαφένιο άρωμα. Στο Elderflower Cordial αποτυπώνεται η διακριτική μυρωδιά που διαχέουν οι βολβοί elderflower, καθώς συλλέγονται από τους θάμνους τις ηλιόλουστες μέρες. Η απαλή, πουδρένια γοητεία που αποπνέουν αυτά τα μικροσκοπικά άνθη συμπληρώνεται από νότες κράταιγου και στυφού φραγκοστάφυλου.

Τα παραπάνω τέσσερα αρώματα ταιριάζουν ιδανικά με το δημοφιλές φρουτώδες άρωμα της Jo Malone London, Blackberry & Bay, το οποίο αποτελεί μία έκρηξη στυφού βατόμουρου, σε συνδυασμό με τις ζωηρές νότες των φρέσκων δαφνόφυλλων και αγκαθωτών ξύλων.