Όταν ο Johnny Depp συνάντησε τον κορυφαίο αρωματοποιό François Demachy

"Συμφωνία σημαίνει να συνδυάζονται αρμονικά όλα τα συστατικά. Μελωδία προκύπτει όταν μυρίζεις τα συστατικά το ένα μετά το άλλο"- François Demachy.

Ένα άρωμα, που εξελίχθηκε σε μανιφέστο. Μια ισχυρή πηγή έμπνευσης που μοιράζονται άνδρες σε όλο τον κόσμο. Η εικόνα του απόλυτου, του ασυμβίβαστου κι αυθεντικού άνδρα. Ο λόγος για το θρυλικό Sauvage του οίκου Dior, με αφορμή το οποίο πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση που σίγουρα θα συζητηθεί.

Ο François Demachy είναι ο δημιουργός αρωμάτων Dior, που βρίσκεται πίσω από ένα ακόμη μοναδικό άρωμα για το έμβλημα Sauvage. Ο Johnny Depp είναι ο γοητευτικός σταρ της ροκ που δεν αποχωρίζεται ποτέ την κιθάρα του. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Παρίσι, σε ένα νυχτερινό σκηνικό, όπου βρέθηκαν επιτέλους πρόσωπο με πρόσωπο. Σα βραδινό talk-show, το οποίο συντόνισε με επιδεξιότητα η αρθρογράφος Laurianne Melierre, η συζήτηση εξελίχθηκε ζωηρά κι αυθόρμητα και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ζωή των δύο δημιουργών.

Όταν ο Johnny Depp συνάντησε τον κορυφαίο αρωματοποιό François Demachy


Διαφορετικοί και ταυτόχρονα, τόσο όμοιοι, εξοικειώνονται ο ένας με τον άλλον, υφαίνουν με ευαισθησία τη συζήτηση και μιλούν μέσα από τις νότες τους, τόσο τις μουσικές όσο και τις αρωματικές. Μια αίσθηση αρμονίας πλημμυρίζει το χώρο, καθώς τα ακόρντα τους συνδυάζονται απόλυτα, συμβολίζοντας την τέλεια συνάντηση δύο παράλληλων, μελωδικών κι αρμονικών κόσμων. Συμφωνούν, όλα είναι θέμα υπέροχων συγκυριών, δημιουργικής ασυμφωνίας και αδιάκοπης εξερεύνησης. Μέσα σε λίγες εντυπωσιακές στιγμές, λίγες λέξεις που λέγονται τόσο στα αγγλικά όσο και στα γαλλικά, δημιουργούν μια σπάνια συνάντηση ανάμεσα σε δύο ψυχές ερωτευμένες με τη φιλοπραγμοσύνη και την ελευθερία.

Το παιχνίδι με νότες είναι ένα αληθινό, ειλικρινές φιλμ. Αποτελεί το πρώτο επεισόδιο μιας σειράς συναντήσεων μεταξύ εκείνων που δημιούργησαν το νέο άρωμα του Sauvage. 

Δείτε το φίλμ: