Οι λόγοι που οι celebrities αγαπούν τόσο τα προϊόντα La Mer

Στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest, οι τέσσερις beauty editors των Αττικών Εκδόσεων μιλούν για τις αξίες, που κάνουν το brand τόσο δημοφιλές.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Παρόλο που οι A-listers του Hollywood έχουν πρόσβαση στους πιο επιφανείς αισθητικούς, τις πιο καινοτόμες θεραπείες και τα πιο σύγχρονα skincare gadgets, πάντα διατηρούν μια ξεχωριστή θέση στο μπουντουάρ τους για τα πολυτελή προϊόντα La Mer, την crème de la crème των skincare brands.

Στο νέο βίντεο του Beauty Stars Fest, οι beauty editors των Αττικών Εκδόσεων, Λήδα Κοτταροπούλου, Θάλεια Κεχρή, Βίκυ Χριστοπούλου και Σοφία Ιωάννου, μιλούν για τις τέσσερις αξίες -κληρονομιά, καινοτομία, αγάπη για τη φύση και πολυτέλεια- που κάνουν το brand τόσο δημοφιλές

Παράλληλα, εφαρμόζουν μερικά από τα αγαπημένα τους προϊόντα, ανακαλύπτοντας ξανά τις απολαυστικές υφές τους. Πρώτο στη λίστα με τα προϊόντα που βρίσκονται πάντα στο μπουντουάρ τους είναι φυσικά η Crème de la Mer, ενώ ακολουθούν τα The Eye Concentrate, The Treatment Lotion, The Cleansing Foam και The Intensive Revitalizing Mask.

Δείτε το βίντεο:


info
lamer.gr