3/4 Ελληνίδες ενθουσιάστηκαν με τα αποτελέσματα αυτού του ορού στην επιδερμίδα τους

Τα συμπεράσματα από την πρώτη ελληνική έρευνα για τον ορό Advanced Génifique είναι εντυπωσιακά.

Σήμερα οι περισσότερες γυναίκες ανήκουν πλέον στην κατηγορία των skintellectuals: Αγαπούν να δοκιμάζουν νέα προϊόντα, να ανακαλύπτουν τα συστατικά τους και γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να διατηρούν ισχυρό τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος, ώστε η επιδερμίδα τους να παραμένει υγιής και όμορφη, παρά τους
εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες και τη φυσική διαδικασία γήρανσης.

Ο εμβληματικός ορός Advanced Génifique της Lancôme κάνει ακριβώς αυτό: ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και αποκαθιστά το μικροβίωμά της χάρη στα επανασταστικά συστατικά του. Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έως το 2030, το μοναδικό σταγονόμετρο που γεμίζει αυτόματα απελευθερώνει 30 εκατομμύρια 3 κλάσματα πρεβιοτικών και προβιοτικών. Κάθε σταγόνα περιέχει τα βασικά θρεπτικά στοιχεία που απαιτούνται, για να ενισχυθεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα δείχνει άμεσα πιο υγιής και νεανική.

3/4 Ελληνίδες ενθουσιάστηκαν με τα αποτελέσματα αυτού του ορού στην επιδερμίδα τους

Τα claims αυτά εξετάστηκαν για πρώτη φορά στα πλαίσια ελληνικής έρευνας, κατά την οποία ο ορός Advanced Génifique δοκιμάστηκε από 1.000 Ελληνίδες γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 60 ετών , για διάστημα ενός μήνα. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: 3 στις 4 Ελληνίδες που τον δοκίμασαν, αισθάνονται την επιδερμίδα τους πιο ανανεωμένη και λαμπερή, ενώ 9 στις 10 γυναίκες δήλωσαν ότι ο ορός έχει ανάλαφρη και δροσερή υφή, αλλά και σύνθεση που δεν κολλάει.