Πως χρησιμοποιείται σωστά ο ορός προσώπου;

Τι είναι τα face serums και ποιο είναι το ιδανικό για τη δική σας επιδερμίδα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα serums ή αλλιώς οι οροί προσώπου έχουν μπει για τα καλά στο λεξιλόγιο της ομορφιάς μας με τις skincare ρουτίνες σε κάθε ηλικία και για κάθε τύπο δέρματος να μη θεωρούνται πλέον ολοκληρωμένες χωρίς την ύπαρξη τουλάχιστον ενός ορού. Τι ακριβώς είναι όμως τα serums και πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σωστά;

Τι είναι ο ορός προσώπου;

Οι οροί προσώπου είναι προϊόντα περιποίησης δέρματος που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν υψηλές συγκεντρώσεις συγκεκριμένων ενεργών συστατικών στο δέρμα. Έχουν πιο λεπτόρρευστη υφή η οποία τους επιτρέπει να διαπερνούν την επιδερμίδα και να φτάνουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, μεταφέροντας τα συμπυκνωμένα δραστικά συστατικά τους.

Χρειάζομαι ορό προσώπου;

Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται το δέρμα σου, χρειάζεσαι ορό προσώπου γιατί προσφέρει πραγματική ενυδάτωση. Εκτός από τη στοχευμένη αντιρυτιδική ή ενυδατική δράση τους, οι οροί προσώπου λειτουργούν σε διαφορετικό επίπεδο από την ενυδατική σου κρέμα. Οι ενυδατικές κρέμες βρίσκονται στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας. Ένας ορός προσώπου δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ενυδατική σου κρέμα, αλλά μπορεί σίγουρα να ενισχύσει τη δράση της. Αν θέλετε να νιώσετε την πολυτέλεια μια ολοκληρωμένης περιποίησης προσώπου, τότε επιλέξτε προσεκτικά τον ορό σας με βάση τα συστατικά του. Οι εξειδικευμένες φαρμακευτικές εταιρείες επενδύουν σε έρευνες, νέες τεχνολογίες και κλινικές δοκιμές, ώστε να είστε σίγουρη πως θρέφετε το δέρμα σας με τα καλύτερα συστατικά.

Πως χρησιμοποιείται σωστά ο ορός προσώπου;

Ο ορός προσώπου χρησιμοποιείται με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι οι παχύρρευστες κρέμες στην εφαρμογή. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα όπου κάνετε μασάζ στο δέρμα με ανοδικές κινήσεις, οι οροί προορίζονται για εφαρμογή στο πρόσωπό με ελαφριές ταμποναριστές κινήσεις με τις άκρες των δαχτύλων ή της παλάμης. Για την σωστή εφαρμογή χρειάζεστεμια ποσότητα στο μέγεθος μπιζελιού, η οποία συνήθως αντιστοιχεί σε 3 σταγόνες με το σταγονόμετρο ή μια άντληση αν ο ορός έχει αντλία. Απλώστε τον ορό ανάμεσα στις παλάμες αποφεύγοντας να το τρίψετε έντονα και ταμπόναρε στο πρόσωπο με απαλές κινήσεις το προϊόν. Αποφύγετε να φέρνετε το σταγονόμετρο σε απευθείας επαφή με το πρόσωπο. Το σταγονόμετρο και η αντλία βοηθούν επίσης στο να ελέγχεις την ποσότητα του προϊόντος που χρησιμοποιείτε και αποτρέπει τη σπατάλη.

Ο κατάλληλος ορός με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας σας

Πως χρησιμοποιείται σωστά ο ορός προσώπου;

Ο ορός ανάπλασης M COSMETICS έχει δημιουργηθεί για τις καθημερινές ανάγκες ενυδάτωσης και προστασίας του δέρματος από τους εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν γήρανση. Είναι ιδανικός για καθημερινή εφαρμογή, πρωί και βράδυ και μεταφέρει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος βιομιμητικά συστατικά τα οποία προσφέρουν αντιγηραντική και συσφικτική δράση ενώ δίνουν στην επιδερμίδα μια μοναδική αίσθηση απαλότητας, συγκρατώντας τα μόρια νερού στην επιδερμίδα. Χάρη στα φυσικά προλιπίδια που περιέχει, αυξάνει το δερματικό φραγμό και λειτουργεί σαν "δεύτερο” δέρμα ενισχύοντας την υφή και την αποτελεσματικότητα.

Ο ορός άμεσης ανόρθωσης M COSMETICS περιέχει 3 δραστικά συστατικά, τα οποία προσφέρουν εφέ lifting αμέσως μετά την εφαρμογή του. Είναι ιδανικός για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις σου όλες τις ώρες, τις σημαντικές εξόδους και τις μέρες που θέλεις ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και άμεση σύσφιξη στο πρόσωπό σου. Με τη συστηματική χρήση προσφέρει αποδεδειγμένα επιπρόσθετη μακροχρόνια σύσφιξη και μείωση των ρυτίδων.

info
mcosmetics.gr