Τα νέα αρώματα που κάθε stylish γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της

Η Les Extraits Collection του οίκου Louis Vuitton είναι ένα αιθέριο αρωματικό ταξίδι.

Ο αρωματοποιός Jacques Cavallier Belletrud θέλησε να τολμήσει αυτό που δεν έχει κάνει κανείς άλλος, να εφεύρει εκ νέου την έννοια του extrait με έναν σύγχρονο τρόπο. "Ήθελα να αποδομήσω την ίδια την αρχιτεκτονική του αρώματος. Έτσι γεννήθηκε η Les Extraits Collection του οίκου Louis Vuitton: πέντε αρώματα χωρίς νότες κορυφής, καρδιάς ή βάσης, για να αποκαλυφθεί η πεμπτουσία κάθε οσφρητικής οικογένειας".

Η συλλογή Les Extraits αντανακλά το πνεύμα του ταξιδιού και της ελευθερίας που γιορτάζει ο οίκος Louis Vuitton από την ίδρυσή του, όπως αποδεικνύουν όχι μόνο οι αρωματικές δημιουργίες, αλλά και η συσκευασία τους. Πηγαίνοντας όλο και πιο μακριά, προς εξαιρετικούς ορίζοντες, ο οίκος φτάνει σε ένα μέρος όπου Τα Extraits de Parfum συμπυκνώνουν την απόλυτη ομορφιά χάρη στα εξαιρετικά συμπυκνωμένα, δυνατά αρώματα, που ερμηνεύτηκαν ξανά από έναν αρωματοποιό που ξέρει πώς να παίξει με τη σκιά και το φως για να βρει αληθινή λάμψη, την τέλεια νότα.

Τα νέα αρώματα που κάθε stylish γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της

Στο Dancing Blossom κυριαρχεί το τριαντάφυλλο, το οποίο παντρεύεται με το αρρενωπό γιασεμί, την τουμπερόζα και τον οσμανθό, δημιουργώντας ένα λουλουδάτο και ταυτόχρονα ελαφρώς πικάντικο και ζωώδες αποτέλεσμα. Αιθέριο και σαγηνευτικό, το Cosmic Cloud συνδυάζει περίτεχνα το μόσχο με το φραγκοστάφυλο, το πατσουλί και το περγαμόντο.

Beauty

Στο σοφιστικέ, γήινο και φρέσκο Rhapsody, το κρίνο συνδυάζεται με τα βρύα δρυός, το γιασεμί, το βετίβέρ, το τριαντάφυλλο και το πατσουλί. Στο Symphony το φρέσκο ginger "μπλέκεται" με το περγαμόντο και το γκρέιπφρουτ δημιουργώντας ένα αισθησιακό φρουτώδες αποτέλεσμα. Το ταξίδι ολοκληρώνεται με την οριεντάλ δημιουργία της συλλογής, το Stellar Times με νότες από άνθη πορτοκαλιάς, κεχριμπάρι και ξύλα