Η πρώτη συμβουλή ομορφιάς της Gwyneth Paltrow που δεν εξόργισε το Internet

Η detox ρουτίνα που ακολουθεί περιλαμβάνει μια εξαιρετικά ευεργετική τεχνική για την υγεία του δέρματος.

Τι κι αν από πολλούς θεωρείται η μεγαλύτερη scammer στο χώρο της ομορφιάς, η Gwyneth Paltrow δεν το βάζει κάτω κι εξακολουθεί να μοιράζεται τις "γνώσεις" της σε θέματα beauty και wellness. Ανάμεσα στις συμβουλές με την υπογραφή της, απαντάται μια σειρά από αμφιλεγόμενα προϊόντα, όπως τα jade eggs, αλλά και πραγματικά επικίνδυνες τεχνικές, όπως η επιλεκτική εφαρμογή αντηλιακού. Το 2022 έμελλε να είναι ωστόσο η χρονιά που θα δώσει την πρώτη συμβουλή, που βρήκε τις skintellectuals σύμφωνες: την ενσωμάτωση του ξηρού βουρτσίσματος σώματος στη skincare ρουτίνα.

Η detox ρουτίνα της

Ανεβάζοντας ένα σύντομο βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, αποκάλυψε πως αγαπά την τεχνική dry brushing, δηλαδή το ξηρό βούρτσισμα σώματος με ειδική βούρτσα.

Διαβάστε Επίσης

Η εν λόγω τεχνική εκτός από το ότι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή, τονώνει την κυκλοφορία των θρεπτικών συστατικών στους ιστούς και απομακρύνει τις τοξίνες, βελτιώνοντας έτσι την εμφάνιση του δέρματος και μειώνοντας την κυτταρίτιδα

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αποτρέπει τις τρίχες να γυρίζουν προς τα μέσα και απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη εισχώρηση των ενεργών συστατικών των skincare προϊόντων στην επιδερμίδα. 

Εκτός από το ξηρό βούρτσισμα σώματος, η ίδια δηλώνει πως αγαπά να κάνει ένα διάλειμμα από την ανθυγιεινή διατροφή μερικές εβδομάδες το χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, το detox πρόγραμμά της περιλαμβάνει "αληθινό, νόστιμο φαγητό", ενώ αποκλείει το αλκοόλ, τα γαλακτοκομικά, τη γλουτένη και οτιδήποτε τηγανητό. 

Διαβάστε Επίσης