10 celebrities που έχουν παραδεχτεί πως έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Από την Victoria Beckham και την Tyra Banks, μέχρι τις αδερφές Kardashian-Jenner.

Εδώ και δεκαετίες αποτελεί κοινό "μυστικό" ότι οι περισσότερες celebrities του Hollywood έχουν επέμβει στην εμφάνισή τους με στόχο είτε να δείξουν νεότερες, είτε να διορθώσουν κάποιο σημείο του προσώπου τους που δεν τις ευχαριστεί. Αυτό που έχει αλλάξει ωστόσο τα τελευταία χρόνια είναι η άποψη της κοινής γνώμης για τις πλαστικές επεμβάσεις. Πλέον δεν θεωρούνται κάτι που κάνουν αποκλειστικά οι πλούσιοι και ματαιόδοξοι, αλλά μια προσωπική επιλογή, που η κάθε γυναίκα μπορεί να πάρει προκειμένου να αλλάξει στην όψη της όσα δεν την ευχαριστούν. 

"Διόρθωσέ τες ή αγάπησέ τες - Πιστεύω ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν δικαίωμα να μπορούν να κάνουν και τα δύο", έχει πει η Tyra Banks μιλώντας για τις μεγαλύτερες γυναικείες ανασφάλειες. "Θέλεις να βάλεις μαλλιά. Ωραία. Θέλεις να κάνεις τατουάζ φρυδιών. Ωραία. Πρέπει σαν γυναίκες να σταματήσουμε να κρίνουμε η μία την άλλη", κατέληξε. 

Η αλλαγή νοοτροπίας αυτή έχει δώσει το κίνητρο σε πολλές celebrities να μιλήσουν ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχουν προβεί, χωρίς φόβο για το αν θα κριθούν. Ακολουθούν 10 από αυτές:

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Το 2010, η Kourtney Kardashian αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως έχει βάλει εμφυτεύματα στήθους, αλλά πως δεν ντρέπεται καθόλου για αυτό. «Είναι αστείο γιατί δεν είναι μυστικό. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου», είπε. 

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Το 2017, σε ένα ανοιχτό γράμμα στο νεότερο εαυτό της, η VB συμβούλευσε τον εαυτό της να «φορά λιγότερο μακιγιάζ» και «να μην αφήσει τους makeup-artist να ξυρίσουν τα φρύδια της». Αναφέρθηκε επίσης και στην απόφασή της να βάλει εμφυτεύματα στήθους: «Μην χαλάσεις το στήθος σου. Απλά γιόρτασε αυτό που έχεις», έγραψε.

Kelly Rowland

Kelly Rowland

Η Kelly Rowland, όπως αποκάλυψε στο Shape, περίμενε 10 χρόνια για να βάλει εμφυτεύματα στήθους, ύστερα από συζήτησή της με τη μητέρα της και την Tina Knowles-Lawson. «Ήθελα να βάλω εμφυτεύματα στήθους όταν ήμουν 18, αλλά η μαμά μου και η μαμά της Beyoncé μού είπαν να το σκεφτώ καλά πριν», είπε. Η ίδια ακολούθησε τη συμβουλή τους και τελικά έκανε την επέμβαση στα 28 της. 

Donatella Versace

Donatella Versace

Από το θάνατο του αδερφού της, Gianni Versace, και μετά, η Donatella έχει αλλάξει τελείως όψη. Όπως έχει δηλώσει η θρυλική σχεδιάστρια, το platinum blonde hair look, οι πλαστικές επεμβάσεις και το έντονο μακιγιάζ λειτουργούν κάπως σαν μάσκα για εκείνη, αφού νιώθει την ανάγκη να προστατευτεί από τον κόσμο, που νιώθει συχνά ότι την κοιτά επικριτικά.

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian

Η μικρότερη αδερφή Kardashian εξομολογήθηκε σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι Keeping Up With the Kardashians ότι οι φήμες πως έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις αληθεύουν. Όπως είπε, έχει κάνει πλαστική μόνο στη μύτη, αλλά δεν αποκλείει να κάνει κι άλλες στο μέλλον.

Dolly Parton

Dolly Parton

«Δεν ήμουν φυσικά όμορφη», είπε σε συνέντευξή της. «Μπορώ όμως να ενισχύσω την ομορφιά μου. Ό,τι χρειάζεται, το κάνω», είπε αποκαλύπτοντας πως έχει κάνει πλαστική επ'εμβαση στο στήθος, βλεφαροπλαστική και brow lift. 

Jane Fonda

Jane Fonda

Πριν μερικά χρόνια η Jane Fonda επιβεβαίωσε πως είχε κάνει πλαστικές επεμβάσεις στο παρελθόν, αλλά αποφάσισε να μην κάνει άλλες στο μέλλον. "Δεν μπορώ να υποκρίνομαι πως δεν είμαι ματαιόδοξη, αλλά δεν πρόκειται να κάνω άλλες πλαστικές επεμβάσεις", είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της. "Πρέπει κάθε μέρα να προσπαθώ να αποδέχομαι τον εαυτό μου. Δεν είναι εύκολο για εμένα", πρόσθεσε. 

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Αφότου πλούτισε πουλώντας lip kits, η Kylie Jenner τελικά παραδέχτηκε πως έχει βάλει lip fillers, αποκαλύπτοντας την ανασφάλειά της για τα φυσικά μικρά χείλη της. Έκτοτε έχει αρνηθεί τις φήμες ότι έχει κάνει περισσότερες επεμβάσεις: «Ο κόσμος πιστεύει πως έχει κάνει πολλές επεμβάσεις και έχω αλλάξει τελείως το πρόσωπό μου, κάτι που δεν ισχύει». 

Tyra Banks

Tyra Banks

Το 2018, το supermodel μίλησε για την πλαστική επέμβαση που έκανε στην αρχή της καριέρας της. «Είχα κόκαλα στη μύτη μου, τα οποία μεγάλωναν και με ενοχλούσαν», είπε. «Μπορούσα να αναπνεύσω κανονικά, αλλά έκανα πλαστική. Το παραδέχομαι! Είχα ψεύτικα μαλλιά και έκανα πλαστική στη μύτη μου. Νιώθω την υποχρέωση να πω την αλήθεια», παραδέχτηκε.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Η Chrissy Teigen αποκάλυψε σε συνέντευξή της το 2017 ότι έχει κάνει επεμβάσεις σε ολόκληρο το πρόσωπό της, εκτός από τα μάγουλά της. «Τα πάντα πάνω μου είναι ψεύτικα, εκτός από τα μάγουλά μου», είχε πει. Στην ίδια συνέντευξη είχε επίσης εξομολογηθεί πως είχε κάνει λιποαναρρόφηση στα χέρια της. Το μοντέλο είχε βάλει επίσης εμφυτεύματα στήθους στην αρχή της καριέρας της, τα οποία όμως πρόσφατα αφαίρεσε. «Μού φέρθηκαν καλά για αρκετά χρόνια, αλλά δεν αντέχω άλλο. Θέλω να μπορώ να κουμπώσω ένα φόρεμα που είναι στο νούμερό μου και να ξαπλώνω μπρούμυτα άνετα», είχε γράψει στο Instagram.