Η κρέμα χεριών που χρησιμοποιούν τώρα οι πιο stylish γυναίκες

Δεν λείπει ποτέ από τις τσάντες τους.

Η εφαρμογή μιας κρέμας χεριών δεν είναι απλά μια κίνηση φροντίδας, αλλά και μια δόση πολυτέλειας μέσα στη μέρα, ειδικά αν αυτή έχει την ίδια εσάνς με το άρωμά σας.

Η Diptyque χάρη στο know-how των γαλλικών εργαστηρίων της, επανεφευρίσκει την τέχνη της φροντίδας, λανσάροντας την Eau Rose Hand Cream, μια κρέμα χεριών, που έχει ήδη κερδίσει τη θέση της στις τσάντες των πιο κομψών γυναικών.

Η κρέμα χεριών που χρησιμοποιούν τώρα οι πιο stylish γυναίκες

Εμπλουτισμένη με aloe vera και έλαιο macadamia, επανορθώνει και προστατεύει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα την αρωματίζει. Για να συνοδέψει την Eau Rose Hand Cream, η συλλογή εμπλουτίστηκε με τρία νέα αρώματα: το Do Son με την ντελικάτη floral ευωδιά της τουμπερόζας, το musky χάδι του Fleur de Peau και το Eau Capitale με τις chypre νότες του μέσα σε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα.

Πριν την εφαρμογή τους, χρησιμοποιήστε το νέο Rinse-Free Hand Wash για να καθαρίσετε απαλά τα χέρια σας χωρίς νερό, να τα ενυδατώσετε και να τα αρωματίσετε διακριτικά. 

info
Τα προϊόντα Diptyque διατίθενται στα attica City Link, Golden Hall και Τσιμισκή, στο ηλεκτρονικό κατάστημα atticadps.gr/eshop και στο Hondos Center Γλυφάδα.