Ξηροδερμία | Συμβουλές για μια πιο λαμπερή και απαλή επιδερμίδα

Τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την τραχιά, ξηρή επιδερμίδα.

Μπορεί το δέρμα του προσώπου να έχει περισσότερους αδένες λιπαρότητας από το υπόλοιπο σώμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ανοσία στην ξηρότητα. Ειδικά με το πέρασμα των χρόνων, δεν αποκλείεται να το νιώθετε σταδιακά πιο αφυδατωμένο, τραχύ και ξηρό, καθώς οι κάποτε ενεργοί αδένες λιπαρότητας, γίνονται λιγότερο αποτελεσματικοί, ενώ σταδιακά χάνεται το προστατευτικό ανώτερο στρώμα των κυττάρων του δέρματος που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας.

Μερικές πιθανές αιτίες ξηρού ή αφυδατωμένου δέρματος στο πρόσωπο είναι επίσης οι εναλλαγές μεταξύ κρύου και ξηρού αέρα, η έκθεση σε σαπούνια που ερεθίζουν το δέρμα, το υπερβολικό πλύσιμο του προσώπου, το κάπνισμα, κυρίως η έλλειψη χρήσης ενυδατικής κρέμας και η συνεχής έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία.

Ξηροδερμία | Συμβουλές για μια πιο λαμπερή και απαλή επιδερμίδα

Για να αποτρέψετε την επανεμφάνισή του, χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό κατάλληλο για καθημερινή χρήση για βαθιά ενυδάτωση και λαμπερό δέρμα όπως το νερό Micellar M COSMETICS για πρόσωπο και μάτια. Έπειτα, προχωρήστε στην απολέπιση του προσώπου και στην ενυδάτωσή του με κρέμες.

M Cosmetics

Η σειρά περιποίησης της M COSMETICS βασιζόμενη στην επιστήμη της Βιομιμητικής, που μέσω των συστατικών που χρησιμοποιεί μιμείται τις λειτουργίες της νεανικής επιδερμίδας, προσφέρει ανόρθωση και ανάπλαση του δέρματος, αντιρυτιδική και συσφικτική δράση, αφήνοτάς το εξαιρετικά απαλό και ενυδατωμένο.

info
mcosmetics.gr