Get Ready | 5 τρόποι να νιώσετε άνετα στο σώμα σας πριν την παραλία

Οι μικρές κινήσεις ομορφιάς που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας λίγο πριν τις πρώτες εμφανίσεις με bikini.

Ο καιρός έχει βάλει πλέον τα ανοιξιάτικά του, μια αλλαγή "γκαρνταρόμπας" που πάντα συνοδεύεται από συναισθήματα πανικού για τις περισσότερες γυναίκες εν όψει των πρώτων εμφανίσεων με bikini. Στην πραγματικότητα κάθε σώμα, είναι bikini body. Αν ωστόσο νιώθετε την ανάγκη να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας λίγο πριν τις πρώτες εξορμήσεις στην παραλία, οι παρακάτω μικρές, αλλά έξυπνες κινήσεις ομορφιάς, όπως η απολέπιση και η κρυολιπόλυση στο σπίτι, θα σας βοηθήσουν να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο το σώμα σας:

Απολέπιση

Αν επιθυμείτε πιο λεία, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα, τότε δεν έχετε παρά να απολεπίζετε συχνά την επιδερμίδα σας μετά το ντους, όσο ακόμα είναι νωπή. Συνήθως προτείνεται η χημική απολέπιση, με δραστικά συστατικά, όπως ΑΗΑ και ΒΗΑ, καθώς όμως η επιδερμίδα του σώματος είναι πολύ πιο ανθεκτική από εκείνη του προσώπου, η φυσική απολέπιση με scrubs δεν θεωρείται απαγορευτική.

Διαβάστε Επίσης

Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε την τεχνική του dry brushing με μια ειδική βούρτσα για το σώμα για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Το στεγνό βούρτσισμα, τονώνει παράλληλα την κυκλοφορία των θρεπτικών συστατικών στους ιστούς και απομακρύνει τις τοξίνες, βελτιώνοντας έτσι την εμφάνιση του δέρματος. 

Editor's Tip: Μην παραλείψετε να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας μετά την απολέπιση με μια τονωτική λοσιόν, όπως το Βάλσαμο Σώματος Arkéskin της LIERAC.

Κρυολιπόλυση στο σπίτι

Κατά την κρυολιπόλυση, την πιο αποτελεσματική μέθοδο καταπολέμησης της επίμονης κυτταρίτιδας, η επίμαχη περιοχή υποβάλλεται σε θεραπεία θερμοκρασίας περίπου -10OC για 30 με 60 λεπτά, με αποτέλεσμα να αποτρέπεται ο σχηματισμός νέων λιποκυττάρων και να ενισχύεται η καύση του λίπους και των καφέ λιποκυττάρων. Το αποτέλεσμα; Η πυκνότητα της κυτταρίτιδας μειώνεται κατά 20 με 30%, ενώ η σιλουέτα σμιλεύεται. 

Αν οι συνεχείς συνεδρίες που απαιτούνται δεν χωρούν στο πρόγραμμά σας, υπάρχει εναλλακτική. Για 40 χρόνια, τα Εργαστήρια LIERAC έχουν αναπτύξει μοναδική εξειδίκευση στην κυτταρίτιδα, παίρνοντας έμπνευση από τα τελευταία επιτεύγματα της επιστήμης και την προηγμένη ιατρική. Έτσι δημιούργησαν το καινοτόμο κρυονεργό συμπύκνωμα Body Slim, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την κρυολιπόλυση και αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να καταπολεμήσετε γρήγορα την επίμονη κυτταρίτιδα στο σπίτι.

κρυολιπόλυση

Η συνεργιστική δράση της προ-ιριζίνης και του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας WTB System ενεργοποιεί την καύση λίπους, ενώ το σύμπλοκο Καφεΐνης-Τζίντζερ, που φέτος εμπλούτισε τη σύνθεση, προάγει την εντατική διάσπαση του λίπους, λειαίνοντας τα επίμονα "σημάδια". 

Η ενεργή υφή του συγκεκριμένου ροζ gel δημιουργεί ένα άμεσο και με διάρκεια αποτέλεσμα κρύου χάρη στη μενθόλη που περιέχεται στη σύνθεση, ενώ η απολαυστική υφή του διευκολύνει το μασάζ στην επιδερμίδα με τα χέρια ή το slimming roller, το οποίο αποτελεί βασικό βήμα για τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του.

κρυολιπόλυση

Τα πρώτα αποτελέσματα σε μηρούς, γλουτούς και γοφούς γίνονται αισθητά ήδη από τις πρώτες επτά μέρες χρήσης με την επιδερμίδα να είναι εμφανώς πιο τονωμένη και λεία και την ήδη εγκαταστημένη κυτταρίτιδα να έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό. 

Editor's Tip: Για τη σύσφιξη και την τόνωση της κοιλιάς, της μέσης, των μπράτσων και της πλάτης, εμπιστευτείτε το συμπύκνωμα αδυνατίσματος, ομορφιάς και απανασμίλευσης Body Slim

κρυολιπόλυση

Editor's Note: Mε την αγορά δύο προϊόντων Body Slim παίρνετε δώρο, ένα ροζ water bottle, που θα σας βοηθήσει να διατηρηθείτε ενυδατωμένη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

lierac

Fake Tan

Η χρήση ενός αυτομαυριστικού προϊόντος λίγο πριν τις πρώτες ανοιξιάτικες ή καλοκαιρινές σας βόλτες έχει πολλά πλεονεκτήματα. Οι περισσότερες fake tan lotions εκτός από το ότι χαρίζουν μια υπέροχη bronze όψη στην επιδερμίδα, την ενυδατώνουν σε βάθος, αφήνοντας τα πόδια και το πρόσωπο μοναδικά απαλά και αναζωογονημένα. Στα plus το γεγονός ότι μπορούν παράλληλα να καμουφλάρουν τυχόν ατέλειες στην επιδερμίδα, όπως η κυτταρίτιδα και οι ευρυαγγείες, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας.

Προπόνηση HIIT

Γυμναστείτε όχι για να χάσετε βάρος, αλλά για να αγαπήσετε ξανά το σώμα σας. Ιδανική επιλογή θεωρείται ένα πρόγραμμα διαλειμματικής προπόνησης (HIIT), το οποίο συνδυάζει αερόβια άσκηση και ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη, που θα σας βοηθήσουν να "κάψετε" λίπος και παράλληλα να αποκτήσετε γράμμωση στα χέρια και την κοιλιά και να ανορθώσετε τους γλουτούς, εκεί που οι μυς για τις περισσότερες γυναίκες χρειάζονται λίγη επιπλέον τόνωση. 

"Έξυπνη" διατροφή

Τα σταυρανθή λαχανικά, όπως το κουνουπίδι και το λαχανάκι Βρυξελλών, αν και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας ισορροπημένης διατροφής, προκαλούν έντονο φούσκωμα, καθώς ο οργανισμός χρειάζεται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να τα χωνέψει. Λίγο πριν την παραλία προτιμήστε τροφές πλούσιες σε προβιοτικά, όπως το γιαούρτι, αλλά και τροφές, που περιορίζουν το ενοχλητικό φούσκωμα, όπως τα μανιτάρια, ο κουρκουμάς και το αβοκάντο.

info
gr.lierac.com