Η Adwoa Aboah είναι η νέα Global Ambassador του οίκου Jo Malone London

Ηθοποιός, ακτιβίστρια ψυχικής υγείας και μοντέλο, η Adwoa αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα και μία από τις πιο θαρραλέες φωνές της γενιάς της.

Έχει αναγνωριστεί μέσω του περιοδικού Time, ως Next Generation Leader, ενώ έχει συμπεριληφθεί και στη διάσημη λίστα 30 Under 30 του περιοδικού Forbes. Είναι μία παγκοσμίως γνωστή προσωπικότητα, που έχει διακριθεί, τόσο χάρη στην παρουσίας της στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τη μόδα, όσο και λόγω του ρόλου της ως ακτιβίστρια, όπου μέσω της πλατφόρμας της Gurls Talk, βοηθάει νεαρές γυναίκες και κορίτσια να μιλήσουν για ζητήματα ψυχικής υγείας. Ο λόγος για την Adwoa Aboah, τη νέα Global Ambassador του οίκου Jo Malone London, Adwoa Aboah.

Η Adwoa Aboah είναι η νέα Global Ambassador του οίκου Jo Malone London

Ως ακτιβίστρια για την ψυχική υγεία, η Adwoa θα συνεργαστεί με τον οίκο,
προκειμένου να φέρει στο προσκήνιο το έργο ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία, στο οποίο ο οίκος συμμετέχει ενεργά την τελευταία δεκαετία
. Με γνώμονα πάντα τον πραγματικό χαρακτήρα της Jo Malone London, η Adwoa, πρωταγωνίστρια της επερχόμενης καμπάνιας του English Pear & Freesia, θα μιλήσει επίσης για την αγάπη της για το άρωμα και την εγγενή σύνδεσή του με τις αναμνήσεις.

Jo Malone

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη, που μου δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσω τις αξίες, που υπερασπίζεται το brand και να δώσω νέα πνοή στο παραδοσιακό, προσελκύοντας νέα κοινά στην Jo Malone London”, αναφέρει η ίδια.