Η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων της βραδινής ρουτίνας περιποίησης

Η facialist της Jennifer Aniston απαντά σε μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις ομορφιάς.

Με τη βιομηχανία της ομορφιάς να μας συστήνει κάθε χρόνο νέα είδη προϊόντων περιποίησης, ίσως έχετε αρχίσει να βρίσκετε δύσκολο να οργανώσετε την 10 step skincare ρουτίνα σας. Ανάμεσα στα διάφορα σέρουμ, τις κρέμες προσώπου και ματιών, τις τονωτικές λοσιόν και τα actives, ακόμα και η πιο μίνιμαλ ρουτίνα γίνεται περίπλοκη. 

Διαβάστε Επίσης

Η Shani Darden, η facialist της Jennifer Aniston, αποφάσισε να ξεδιαλύνει το τοπίο, αποκαλύπτοντας με μία ανάρτησή της στο Instagram τη σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων βραδινής περιποίησης.

Κρέμα, σέρουμ, ρετινόλη, τονωτική λοσιόν | Με ποια σειρά πρέπει να εφαρμόζονται;

Πρώτο βήμα είναι το ντεμακιγιάζ και ο καθαρισμός της επιδερμίδας με ένα cleanser. Σειρά έχει η εφαρμογή της τονωτικής λοσιόν και έπειτα της ρετινόλης. Αμέσως μετά, μπορεί να εφαρμοστεί η κρέμα ματιών, ενώ το τελευταίο βήμα κάθε σωστής ρουτίνας περιποίησης είναι η εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας προσώπου, που θα "κλειδώσει" την υγρασία.

Αν η ρουτίνα σας περιλαμβάνει κάποιο σέρουμ, που δεν περιέχει κάποιο ενεργό συστατικό, όπως τα AHA για παράδειγμα, τότε η Darden συμβουλεύει στα σχόλια να το εφαρμόσετε μετά τη ρετινόλη.

Διαβάστε Επίσης