Η αντιρυτιδική σειρά που κάθε γυναίκα χρειάζεται στο boudoir της

Τα πρωτοποριακά προϊόντα της σειράς δερμοκαλλυντικών lipoSOMAE θα κάνουν τη διαφορά στην περιποίηση της επιδερμίδας σου.

Η φυσιολογική διαδικασία γήρανσης του δέρματος είναι δεδομένη, ξεκινά από τη δεκαετία των 20 και αφορά όλους τους ανθρώπους. Ταυτόχρονα όμως, εξωτερικοί παράγοντες όπως η ηλιακή και η μπλε ακτινοβολία των ηλεκτρονικών συσκευών, η ρύπανση, το στρες, το κάπνισμα συντελούν στην πρόωρη γήρανσή του. 

Γι᾽αυτό και δεν είναι να απορεί κανείς αν παρατηρεί λεπτές γραμμές στο (νεανικό κατά τ´άλλα) δέρμα του, που δεν έχουν καμία σχέση με την ηλικία. Και όσο κι αν έχουν απενοχοποιηθεί οι ρυτίδες, με το agelessness trend να επικρατεί στην εποχή μας, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να αποδεχτούν το αναμφισβήτητο γεγονός της γήρανσης αλλά και να δουν τον εαυτό τους όμορφο, όπως ακριβώς είναι, η αλήθεια είναι ότι όλες μας θέλουμε ένα υγιές (κυρίως) αλλά και νεανικό δέρμα, με όσο το δυνατόν πιο λεία όψη. 

Κι ενώ οι ρυτίδες σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι κακό, δύναται ωστόσο να αποτελούν δείγμα αλλαγών που συμβαίνουν στο δέρμα μας, ακόμα και κάποιων δερματικών βλαβών που μπορεί να υφίσταται αυτό με το πέρασμα των χρόνων. 

Η σωστή περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα είναι το παν

Είναι επιτακτική η ανάγκη να βρεις εκείνα τα skincare προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις την ονειρεμένη επιδερμίδα που ονειρεύεσαι. 

Εμείς ανακαλύψαμε την αντιρυτιδική σειρά δερμοκαλλυντικών lipoSOMAE, αποτελούμενη από τρία διαφορετικά προϊόντα που έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα της κοσμητολογίας. Τι είναι αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν; Η λιποσωμιακή τεχνολογία σύμφωνα με την οποία έχουν σχεδιαστεί. Τα λιποσώματα μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα και την βιοδιαθεσιμότητα των ενεργών συστατικών των καλλυντικών, καθώς διευκολύνουν τη μεταφορά τους στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας. Μειώνουν τη δια-επιδερμική απώλεια νερού, διατηρώντας έτσι την επιδερμίδα ενυδατωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr