The Artpit Collection by Dove | Επισκεφθήκαμε την έκθεση φωτογραφίας, που γιορτάζει την ανθρώπινη ομορφιά της περιοχής της μασχάλης

Στο σώμα δεν υπάρχουν όμορφα και άσχημα σημεία. Υπάρχουν μόνο εκείνα που λατρεύουμε ήδη και αυτά που δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει.

Τη χρυσή εποχή του Hollywood, η Sophia Lοren επαναπροσδιόρισε την έννοια της ομορφιάς επιδεικνύοντας την τριχοφυΐα στις μασχάλες της κάτω από το halter φόρεμά της, ενώ την ίδια εικόνα της αντισυμβατικής ομορφιάς προέβαλλε και η Madonna τη δεκαετία του 1980. Σήμερα, περισσότερα από 40 χρόνια μετά, γιατί ακόμα θεωρούμε taboo τις μασχάλες;

Το Dove θέλησε να απενοχοποιήσει την περιοχή της μασχάλης διοργανώνοντας μια πολύ ιδιαίτερη στον εκθεσιακό χώρο του μετρό Συντάγματος στις 1, 2 και 3 Ιουλίου. Το Missbloom ήταν φυσικά εκεί.

The Artpit Collection | Μια έκθεση ωδή στη φυσική γυναικεία ομορφιά

Για την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "The Artpit Collection”, 8 καταξιωμένοι
Έλληνες φωτογράφοι
ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Dove, δημιουργώντας έργα που αναδεικνύουν την γυναικεία μασχάλη, μέσα από την ξεχωριστή καλλιτεχνική τους ματιά. Σκοπός ήταν να φέρουν ένα βήμα πιο μπροστά στη συνείδησή μας αυτό το τόσο παρεξηγημένο και παραμελημένο σημείο του σώματος και να μας κάνουν να ανακαλύψουμε τις ιστορίες που έχει να μας πει.

Διαβάστε περισσότερα στο missbloom.gr