Demi Moore | Το μόνο αντηλιακό που πήρε μαζί της στις διακοπές της στην Ελλάδα

Το πρακτικό αντηλιακό σε μορφή σπρέι που την προστατεύει από τις ακτίνες UV.

Τις διακοπές στην Ελλάδα επέλεξε να περάσει για μία ακόμα χρονιά η Demi Moore, η οποία μέσα από τις φωτογραφίες, που ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram, "ταξιδεύει" τους ακόλουθούς της στο Ιόνιο Πέλαγος. Αν και δείχνει να περνά ανέμελες και χαρούμενες διακοπές, ακόμα και πάνω στο σκάφος δεν ξεχνά το πιο σημαντικό βήμα της skincare ρουτίνας της: την εφαρμογή του αντηλιακού.

Το αγαπημένο αντηλιακό της Demi Moore

Διαβάστε Επίσης

Όπως μαρτύρησε η πιο πρόσφατη ανάρτησή της από τις διακοπές της στην Ελλάδα, από το νεσεσέρ της αυτήν την περίοδο δεν λείπει το Beautifying Protective Milky Mist Sublime Glow SPF50 της σειράς Dior Bronze του οίκου Dior.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πολυτελές και πρακτικό αντηλιακό σώματος και προσώπου, το οποίο εφαρμόζεται πολύ εύκολα και εξαιρετικά ομοιόμορφα, προστατεύοντας την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση, τα εγκαύματα και τον καρκίνο, που προκαλεί η πολύωρη έκθεση στον ήλιο. 

αντηλιακό

Η εφαρμογή ενός αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας, αλλά και η συχνή ανανέωση του είναι απαραίτητη για όλους, πόσο μάλλον για την Demi Moore, που έχει πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, διατρέχοντας μεγαλύτερο κίνδυνο ηλιακού εγκαύματος.

Διαβάστε Επίσης