Vacay Bag | Τα must haves του νεσεσέρ των διακοπών

Όλα τα απαραίτητα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας τώρα.

After sun

After sun

Με νερό καρύδας και σταφυλιών, το γαλάκτωμα Tan Prolonging After-Sun Lotion της Caudalie ενυδατώνει και ενισχύει το μαύρισμα (στα φαρμακεία).

Δροσερό mist

Δροσερό mist

Το Anti Thermal Water Mist της Frezyderm χαρίζει άμεση αναζωογόνηση στην ταλαιπωρημένη από τον ήλιο επιδερμίδα (στα φαρμακεία).

Αντιοξειδωτικός ορός

Αντιοξειδωτικός ορός

Με 15% ασκορβικό οξύ και φερουλικό οξύ, ο ορός C E Ferulic της SkinCeuticals προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική προστασία (skinceuticals.gr).

Αόρατο σπρέι

Αόρατο σπρέι

Χάρη στη διάφανη σύνθεσή του, το Sun Care Invisible Mist SPF 50 της Panthenol Extra είναι ιδανικό για την ανανέωση της προστασίας, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ (στα φαρμακεία)

Λάδι μαυρίσματος

Λάδι μαυρίσματος

Για χρυσαφένιο χρώμα και προστασία επενδύστε στο Bee Sun Safe Tan Perfecting Body Oil SPF 30 της Apivita (στα φαρμακεία).

Αντηλιακό προσώπου

Αντηλιακό προσώπου

Εξασφαλίστε υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και ενυδάτωση με το Filteray Face Plus SPF 50+ 2 in 1 της Coverderm (στα φαρμακεία

Πρακτικό σαμπουάν

Πρακτικό σαμπουάν

Κατάλληλο για το σώμα και τα μαλλιά, το After-Sun Hair & Body Shampoo της Nuxe απομακρύνει τα κατάλοιπα των αντηλιακών, το χλώριο και το αλάτι (στα φαρμακεία).

Μέικαπ παιδιών

Μέικαπ παιδιών

Κατάλληλο και για την παραλία, το αδιάβροχο μέικαπ Perfect Legs SPF 16 της Coverderm καλύπτει κάθε ατέλεια (στα φαρμακεία).

Ανάλαφρη ενυδάτωση

Ανάλαφρη ενυδάτωση

Προτιμήστε κρέμες που χαρίζουν συνεχή ενυδάτωση χωρίς να βαραίνουν την επιδερμίδα, όπως η 24h Face Cream Light Texture της M Cosmetics (στα φαρμακεία).

Προστασία μαλλιών

Προστασία μαλλιών

Εφαρμόστε το αντηλιακό λάδι Soleil Huile Sirène της Kérastase για διατήρηση του χρώματος και θρέψη (στα κομμωτήρια).