Μείωση, επανόρθωση, προστασία | Το τρίπτυχο της επιτυχίας για να δείχνετε όσο νέα νιώθετε

Η ρουτίνα που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις καφέ κηλίδες.

Ο ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος, που στερεί από την επιδερμίδα τη φρεσκάδα και τη λάμψη της είναι ίσως το πιο "ύπουλο" σημάδι γήρανσης, με το οποίο δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες καλούμαστε να έρθουμε αντιμέτωπες. Μην επιτρέπετε στις καφέ κηλίδες να σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερη απ' όσο νιώθετε. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας κι αφού μάθετε παρακάτω γιατί ακριβώς εμφανίζονται, ανακαλύψτε τα προϊόντα, που αποχρωματίζουν τις κηλίδες και επαναφέρουν τη λάμψη και τη φρεσκάδα στην επιδερμίδα.

Γιατί εμφανίζονται καφέ κηλίδες στην επιδερμίδα όσο περνούν τα χρόνια;

Σύμφωνα με την Δρ. Ούτε Μπράιτενμπαχ, οι κηλίδες σχετίζονται με τη γήρανση. "Το ηλιακό φως είναι μία από τις βασικές αιτίες εμφάνισής τους. Η υπεριώδης ακτινοβολία δημιουργεί κηλίδες κι όσο περισσότερο ζεις, τόσο περισσότερη υπεριώδη ακτινοβολία συσσωρεύεις", λέει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την Δρ. Σαμπρίνα Μπράιτκροϊτς, οι κηλίδες σχετίζονται επίσης με τις ορμονικές αλλαγές. "Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της εμμηνόπαυσης, αλλά και με τη λήψη αντισυλληπτικών χαπιών, οι ορμόνες αλλάζουν συνέχεια. Αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει στη συσσώρευση μελάχρωσης και την εμφάνιση καφέ κηλίδων στην επιδερμίδα", εξηγεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο missbloom.gr