Το αγαπημένο κατάστημα καλλυντικών της Grace Kelly στο Παρίσι ανοίγει ξανά τις πόρτες του

Η νέα σελίδα στην ιστορία του πιο πολυτελούς hotspot ομορφιάς των '50s.

Ύστερα από δύο χρόνια ολοκληρωτικής ανακαίνισης, το παριζιάνικο skincare brand Carita ανοίγει ξανά το εμβληματικό Maison de Beauté του. Στην καρδιά του Rue du Faubourg Saint-Honoré δεσπόζει ένα επιβλητικό, πελώριο κτήριο με πέντε ορόφους γεμάτους προϊόντα περιποίησης και χώρους παροχής skincare υπηρεσιών, o πιο πολυτελής προορισμός ομορφιάς για κάθε skincare lover για περισσότερα από 70 χρόνια. Στις 3 Οκτωβρίου, λίγο πριν την εκπνοή της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, αυτή η όαση ομορφιάς θα ανοίξει ξανά τις πόρτες της, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για το δημοφιλές brand.

Το κατάστημα στην αρχική μορφή του, το οποίο ήταν μια ιδέα των αδερφών Carita, ξεκίνησε να δέχεται τις πελάτισσές του το 1952. Εμβληματικές stars της εποχής, όπως οι Grace Kelly, Catherine Deneuve, Marlon Brando και Yves Saint Laurent το επισκέπτονταν συχνά για τα ψώνια και τις θεραπείες τους, συμβάλλοντας στην ανάδειξή του στο beauty hotspot της δεκαετίας. 

Πλέον στον πρώτο όροφο βρίσκονται περισσότερα από δώδεκα δωμάτια θεραπειών με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ στο δεύτερο όροφο κάθε beauty addict μπορεί να αγοράσει τα απαραίτητα για την at home περιποίησης της επιδερμίδας της.

Το αγαπημένο κατάστημα καλλυντικών της Grace Kelly στο Παρίσι ανοίγει ξανά τις πόρτες του

Το λεγόμενο The Look Studio βρίσκεται στον τρίτο όροφο και είναι αφιερωμένο στο μακιγιάζ, αλλά και σε θεραπείες, όπως τα extensions βλεφαρίδων. Στον ίδιο όροφο βρίσκεται κι ένα ιδιωτικό διαμέρισμα. Στον αμέσως επόμενο όροφο βρίσκεται το πολυτελές εστιατόριο Rosy και ένα κομμωτήριο, το οποίο περιλαμβάνει και ultra-exclusive privée χώρους. 

Διαβάστε Επίσης