Spring Scents | Τα 10 νέα φλοράλ αρώματα που πρέπει να δοκιμάσετε

Με νότες από πολύχρωμα λουλούδια, white musk και ξύλα.

Καθώς τα πλεκτά και τα puffers δίνουν τη θέση τους σε ανάλαφρα λινά και sundresses, οι περισσότερες από εμάς κάνουμε στην άκρη τα πιο βαριά, πικάντικα eau de parfum του χειμώνα και στρεφόμαστε σε πιο δροσερά, floral αρώματα.

Διαβάστε Επίσης

Τα τριαντάφυλλα, η τουμπερόζα, τα άνθη πορτοκαλιάς, η βιολέτα, τα κρίνα της κοιλάδας, το γιασεμί και η παιώνια έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο ξανά με τη διαφορά ότι φέτος αντί να αναδύουν μια "old lady" εσάνς, συνδυάζονται με white musk, κεχριμπάρι και ξύλα, που χαρίζουν στο τελικό αποτέλεσμα μία πιο δροσερή,  νεανική ή ακόμα και πιο "αρρενωπή" χροιά.

Director's Choice | 10 νέα floral αρώματα που πρέπει να δοκιμάσετε

Boss The Scent Magnetic For Her Eau De Parfum, Hugo Boss

Boss The Scent Magnetic For Her Eau De Parfum, Hugo Boss

Το Boss The Scent Magnetic For Her Eau De Parfum είναι ένα έντονα κεχριμπαρένιο άρωμα με νότες κορυφής από όσμανθο. Στην καρδιά του αρώματος, οι απαλές νότες από σπόρους ambrette μαγεύουν τις αισθήσεις, και σε συνδυασμό με τις νότες από white musk δημιουργούν ένα άκρως αισθησιακό αποτέλεσμα.

Highgrove Bouquet Eau de Parfum, Penhaligon's (atticadps.gr)

Highgrove Bouquet Eau de Parfum, Penhaligon's (atticadps.gr)

Μια έκρηξη ζεστής ενέργειας από λεβάντα και γεράνι ανοίγει το Highgrove Bouquet Eau de Parfum. Καθώς εμφανίζονται οι floral, πουδρέ νότες, ένα πέπλο από ντελικάτα κίτρινα άνθη γεμίζει τον αέρα και μαζί με τη μιμόζα, η τουμπερόζα φέρνει διάρκεια και βάθος. Η ήρεμη, καθησυχαστική βάση είναι κομψή και σοφιστικέ, με ξύλα κέδρου και ίριδα.

Nina Fleur Eau De Toilette, Nina Ricci

Nina Fleur Eau De Toilette, Nina Ricci

Ανάλαφρο, vegan και φτιαγμένο με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης, το Nina Fleur είναι ένα άρωμα "καθαρό" κι υπέροχα λουλουδένιο. Τα φωτεινά άνθη πορτοκαλιάς αστράφτουν μέσα στο musk και στο ξύλο κέδρου, που χαρίζουν στο τελικό αποτέλεσμα ένα εκλεπτυσμένο ύφος.

L'Eau Rêvée d' Eliya Eau de Toilette, Sisley Paris

L'Eau Rêvée d' Eliya Eau de Toilette, Sisley Paris

Το L’Eau Rêvée d’Eliya θα σας ταξιδεύσει σε ένα τροπικό δάσος, σε μια φανταστική ζούγκλα που ξεχειλίζει από ζωή μετά τη βροχή. Αυτή η σαγηνευτική, ζεστή και αρωματισμένη ατμόσφαιρα αποτελεί την έναρξη ενός λαμπερού αρώματος που συνδυάζει εξωτικά λουλούδια με τουμπερόζα και βιολέτα.

Rose Goldea Blossom Delight Hair Mist, Bvlgari

Rose Goldea Blossom Delight Hair Mist, Bvlgari

Το Rose Goldea Blossom Delight Hair Mist με νότες από μπουμπούκια τριαντάφυλλων, κρίνο της κοιλάδας και white musk θα "τυλίξει" τα μαλλιά σας με το πιο φρέσκο, εκλεπτυσμένο άρωμα.

Bronze Goddess Lumière Eau de Parfum, Estée Lauder

Bronze Goddess Lumière Eau de Parfum, Estée Lauder

Ο χαρακτηριστικός γυναικείος αισθησιασμός του Bronze Goddess λάμπει από την καρδιά του αρώματος, καθώς το πλούσιο, εξωτικό γιασεμί Sambac συναντά τη φωτεινότητα των φύλλων λεμονιού και τις νότες ιταλικού μανταρινιού. Το άρωμα φρεσκάδας από γάλα καρύδας θυμίζει περισσότερο το άρωμα του αρχικού Bronze Goddess. Οι νότες της ονειρικής τουμπερόζας και των γήινων κρυστάλλινων βρύων βαθαίνουν τη βάση του αρώματος ενώ η ζεστή νότα από κεχριμπάρι δημιουργεί μια υπέροχη αίσθηση ζωντάνιας.

Ginza Murasaki Eau de Parfum, Shiseido

Ginza Murasaki Eau de Parfum, Shiseido

Κομψό κι άκρως θηλυκό, το Ginza Murasaki Eau de Parfum είναι ένα φλοράλ μπουκέτο από γιασεμί, φρέζια και βιολέτες, σμιλεμένο από ξύλα, ζουμερό μήλο Fuji και ρόδι. 

Good Girl Blush Eau de Parfum, Carolina Herrera

Good Girl Blush Eau de Parfum, Carolina Herrera

Το Good Girl Blush Eau de Parfum του οίκου Carolina Herrera είναι μια φρέσκια και floral έκρηξη αντιθέσεων που εκφράζουν την απόλυτη θηλυκότητα. Αυτή η λαμπερή εξέλιξη του εμβληματικού αρώματος Good Girl αποκαλύπτει την πολύπλευρη φύση της σύγχρονης γυναίκας με τη διπλή δόση βανίλιας και τον παστέλ ρομαντισμό της παιώνιας - που προκαλείται με δύο μορφές ylang ylang και ροδόνερο.

My way Parfum, Giorgio Armani

My way Parfum, Giorgio Armani

Η πρώτη αίσθηση του My way Parfum είναι οι φρέσκες, εσπεριδοειδείς νότες από έλαιο περγαμόντου, που αναμειγνύονται με το λαμπερό άνθος πορτοκαλιάς και to πικρό έλαιο πορτοκαλιού. Η νέα έντονη καρδιά του γεννήθηκε από την αντίθεση ανάμεσα στις βελούδινες νότες του Tuberose Heart Absolute και τη μαγευτική φρεσκάδα της Iris Pallida. Η πουδρένια και ξυλώδης βάση ενισχύεται από τις αισθησιακές κρεμώδεις νότες του κέδρου, με το απαλό και εθιστικό εκχύλισμα μπέρμπον βανίλιας από τη Μαδαγασκάρη. Η οσφρητική εμπειρία ενισχύεται από white musk για να προσφέρει μια second skin αίσθηση.

Rose Water & Vanilla Cologne, Jo Malone (atticadps.gr)

Rose Water & Vanilla Cologne, Jo Malone (atticadps.gr)

Κρεμώδες, γλυκό και γοητευτικό, το Rose Water & Vanilla Cologne συνδυάζει τις νότες από λουκούμι τριαντάφυλλο, με νερολί, ροδόνερο και χαλαρωτική βανίλια.