Marie-Chantal | Το ανάλαφρο αντηλιακό προσώπου που χρησιμοποιεί καθημερινά

Αφήνει την επιδερμίδα λεία και ματ, ενώ παράλληλα απαλύνει την όψη των πόρων.

Τον τελευταίο καιρό η Marie-Chantal είναι ιδιαίτερα ενεργή τόσο στα social media, όσο και στην προσωπική της ιστοσελίδα/blog. Εκτός από τις αγαπημένες της συνταγές και δραστηριότητες, η σύζυγος του Παύλου Γλίξμπουργκ μοιράζεται συχνά με τους θαυμαστές της τα προϊόντα ομορφιάς, τα οποία χρησιμοποιεί καθημερινά. Πρόσφατα μίλησε για το αντηλιακό προσώπου, που έχει ξεχωρίσει:

Το αγαπημένο αντηλιακό της Marie-Chantal

Διαβάστε Επίσης

Όπως αποκαλύπτει η ίδια μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας, η πρωινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου τους ολοκληρώνεται πάντα με την εφαρμογή του αγαπημένου της αντηλιακού. "Για να προστατεύσω την επιδερμίδα μου από τον ήλιο, στρέφομαι στο Mineral Mattescreen της Supergoop κι έπειτα συνεχίζω με την καθημερινή ρουτίνα μακιγιάζ μου", γράφει. 

αντηλιακό

Το εν λόγω αντηλιακό της Supergoop, η οποία πρόσφατα ήρθε στην Ελλάδα και τα καταστήματα Sephora, εκτός από το ότι προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA και UVB χάρη στη σύνθεσή του που περιέχει 100% φίλτρα μεταλλικών στοιχείων για προστασία ευρέος φάσματος, λειαίνει επίσης την επιδερμίδα, ρυθμίζει τη γυαλάδα και ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων. Επιπλέον, λειτουργεί εξαιρετικά σαν primer, προετοιμάζοντας την επιδερμίδα για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Διαβάστε Επίσης