Skirt Season | Το μικρό μυστικό των style icons για πιο νεανική επιδερμίδα το καλοκαίρι

Πώς κάνουν τα πόδια τους να δείχνουν πιο σμιλευμένα.

Style icons, όπως οι Grece Ghanem, Alexandra Lapp και Renia Jaz, έχουν κάνει πλέον σαφές ότι οι εμφανίσεις με "μικρά" φορέματα και mini φούστες δεν είναι αποκλειστικά "προνόμιο" των 20 και 30somethings. Με κάθε τους ανάρτηση με μαγιό, shorts και sundresses αποδεικνύουν περίτρανα πως το στιλ δεν καθορίζεται από την ηλικία και το κοινωνικό status, αλλά καθαρά από τη διάθεση και την αισθητική. Η πίστη στο στιλ τους δεν είναι το μόνο μυστικό τους  για stylish εμφανίσεις το καλοκαίρι. 

Διαβάστε Επίσης

Προκειμένου να νιώθουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέσα στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα τους, "επενδύουν" στην καλή ενυδάτωση και λάμψη της επιδερμίδας τους. Την τιμητική τους έχουν τα body butters ή αλλιώς τα βούτυρα σώματος, τα οποία χαρίζουν τη βαθιά ενυδάτωση που τόσο αποζητά η καταπονημένη από τον ήλιο επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την "τυλίγουν" με τα πιο κομψά αρώματα.

Αυτό που κάνει όμως τη διαφορά στις εμφανίσεις τους είναι η ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας τους. Κοινό μυστικό τους είναι τα self tanning προϊόντα, τα οποία χαρίζουν στην επιδερμίδα τους ένα sunkissed αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστεί να κάνουν ηλιοθεραπεία, η οποία προκαλεί φωτογήρανση.

Η τελική πινελιά σε κάθε εμφάνισή τους δίνεται πάντα με ένα έλαιο σώματος, το οποίο αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα πιο "δυνατά" σημεία του σώματός τους, όπως τα πόδια, τους ώμους, τα κόκαλα του στέρνου και το μπούστο, ενώ κάνει τα άκρα να δείχνουν πιο αδύνατα και σμιλευμένα. Για ένα πιο διακριτικό glowy look ιδανική επιλογή είναι ένα ενυδατικό λάδι με υπέροχο εξωτικό άρωμα, ενώ για ένα μια πιο show stopping εμφάνιση, προτιμότερη είναι η εφαρμογή ενός ιριδίζοντος ελαίου.

Διαβάστε Επίσης