Jennifer Aniston | Αυτή είναι η ενυδατική κρέμα στην οποία ορκίζεται εδώ και χρόνια

Plus το τρικ της για έξτρα απαλή επιδερμίδα.

Τι κι αν η Jennifer Aniston έχει περάσει πλέον τα 50, εξακολουθεί να θεωρείται μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στο χώρο της ομορφιάς, τόσο λόγω των λαμπερών μαλλιών της, όσο και της αψεγάδιαστης επιδερμίδας της. 

Διαβάστε Επίσης

Θα περίμενες κανείς πως μια ηθοποιός του "μεγέθους" της θα χρησιμοποιούσε αποκλειστικά luxury προϊόντα ομορφιάς, όπως πολλές από τις stars της γενιάς της(βλ. Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Jennifer Lopez κλπ). Αν και ορισμένες πολυτελείς επιλογές, όπως η συσκευή μικρορεύματος ZIIP και η μάσκα με φως LED Spectralite Faceware Pro του brand Dr. Dennis Gross, έχουν μόνιμη θέση στο boudoir της, πολλά από τα προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά εδώ και χρόνια είναι εξαιρετικά οικονομικά.

Όπως είχε πει σε παλαιότερή της συνέντευξη το 2017, κάθε πρωί αφού κάνει διαλογισμό και πιει τον καφέ της, κάνει ένα ντους. Η πρωινή της ρουτίνα ξεκινά μόλις ανοίξει τη βρύση. "Έχω πάντα την Moisturizing Lotion της Aveeno στο ντους, έτσι ώστε να την εφαρμόζω στην επιδερμίδα μου πριν σκουπιστώ με την πετσέτα", είχε πει. Όπως είχε εξηγήσει, καθώς το σώμα είναι ακόμα ζεστό και νωπό, το προϊόν απορροφάται καλύτερα και "κλειδώνει" την υγρασία αφήνοντάς την επιδερμίδα πιο απαλή. "Ειδικά τους πιο κρύους μήνες είναι ωραίο να νιώθεις την επιδερμίδα σου ακόμα πιο ενυδατωμένη", είχε προσθέσει.

Aveeno

Εκτός από την ενυδατική κρέμα σώματος, λέγεται πως χρησιμοποιεί κι άλλα προϊόντα του ίδιου brand, όπως τις κρέμες προσώπου και τα scrubs.

Διαβάστε Επίσης