Πώς να μειώσετε τις ρυτίδες σε ένα μήνα

Ανακαλύψτε τη νέα εντατική αντιρυτιδική αγωγή Cica-Filler της Lierac η οποία εξασφαλίζει σε 30 ημέρες πιο ξεκούραστη, λεία και νεανική επιδερμίδα.

Οι ρυτίδες είναι από τα πρώτα σημάδια γήρανσης που απασχολούν τις περισσότερες γυναίκες καθώς με την εμφάνισή τους η όψη τους προσώπου χάνει τη φρεσκάδα και τη νεανική της λάμψη, δείχνει κουρασμένη και θλιμμένη. Τα εργαστήρια της Lierac που πάντα καινοτομούν στον τομέα της αντιγήρανσης δημιούργησαν τη νέα αντιρυτιδική σειρά διόρθωσης Cica-Filler με δραστικά ενεργά συστατικά που μειώνουν τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες και αντιμετωπίζουν την εμφάνιση νέων.

Πώς να μειώσετε τις ρυτίδες σε ένα μήνα

Πιο συγκεκριμένα η αγωγή Cica-Filler δρα ενάντια και στους τέσσερις τύπους ρυτίδων. Τις ρυτίδες έκφρασης που σχηματίζονται από τις επαναλαμβανόμενες εκφράσεις του προσώπου κυρίως στο μέτωπο και το μεσόφρυο, τις ρυτίδες φωτογήρανσης στη ρινοπαρειακή περιοχή και το λαιμό από την έκθεση στην UV ακτινοβολία, τις ρυτίδες χαλάρωσης οι οποίες δημιουργούνται λόγω τις έλλειψης κολλαγόνου και ελαστίνης και τις ρυτίδες αφυδάτωσης που πιο επιφανειακές και εμφανίζονται από την ηλικία των 30.

Beauty lierac

Η αγωγή Cica-Filler περιλαμβάνει: αμπούλες Cica-Filler και δύο διαφορετικές κρέμες τη Cica-Filler Crème για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες και τη κρέμα-τζελ Cica-Filler Mat Gel-Crème για λιπαρές επιδερμίδες που χαρίζει ματ όψη. Στη σύνθεση των προϊόντων συναντάμε φυσικά πολύ αποτελεσματικά συστατικά όπως το σύμπλοκο αλχεμίλης, κισσού και κοντυλόχορτου που μιμείται τη φυσική διαδικασία επούλωσης του δέρματος, επιδιορθώνει τους ιστούς και ενεργοποιεί τη σύνθεση ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Το καινοτόμο φυσικό συστατικό Bakuchiol το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό από τη ρετινόλη χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και φωτοευαισθησία ενώ ενισχύει τη πυκνότητα του χορίου της επιδερμίδας και το σύμπλοκο Hyalu-3 με υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους το οποίο ενυδατώνει και λειαίνει άμεσα την επιδερμίδα και υαλουρονικό οξύ σε μικρο κάψουλες που "γεμίζει” εσωτερικά τις ρυτίδες.

Beauty lierac

Εφαρμόστε σωστά τη θεραπεία Cica-Filler της Lierac. Σπάστε την εύκαμπτη αμπούλα πιέστε τη ελαφρά και απλώστε το διάφανο τζελ πρώτα τοπικά πάνω στις ρυτίδες και στη συνέχεια σε όλο το πρόσωπο κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ, στη συνέχεια επιλέξτε μια από τις δύο κρέμες σύμφωνα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και εφαρμόστε τη μετά τη αμπούλα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τη πρώτη κιόλας εβδομάδα καθώς η επιδερμίδα δείχνει πιο ενυδατωμένη και ξεκούραστη ενώ μετά από ένα μήνα εντατικής εφαρμογής η επιδερμίδα λειαίνεται, οι ρυτίδες μειώνονται ορατά και η συνολική εικόνα του προσώπου είναι πιο φρέσκια και νεανική.

Tα προϊόντα LIERAC είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών. Μάθετε όλα τα νέα της εταιρίας στο Facebook και το Instagram @lierac_hellas και στο www.lierac.gr